Pudinkový komínek podle Kateřiny Gajové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 50 g tapiokových perel
✔ 125 – 150 ml
rostlinného mléka,
nejlépe mandlového
nebo kokosového
✔ sirup nebo třtinový cukr
na doslazení
✔ drobné ovoce dle
chuti (borůvky, maliny,
jahody)
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekPodle návodu namočíme perly na chvíli do vody, promyjeme a poté vaříme v menším množství mléka, dokud nezměknou a nenabobtnají (podle potřeby mléko dolijeme). Osladíme a vlijeme do fólií vyložených sklenic a necháme vychladnout. Pudink pak vyklopíme na talířek, poklademe ovocem a servírujeme přelité sirupem.