Kostky s jahodami sypané perníkem podle Pavlíny Kotrbové

Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 2 hrnky polohrubé
mouky
✔ 1 prášek do pečiva
✔ 1 hrnek cukru krupice
✔ 1 hrnek mléka
✔ ½ hrnku oleje
✔ 1 vejce
Na náplň:
✔ 1 tvaroh ve vaničce
✔ 3 lžíce cukru krupice
✔ 1 vejce
✔ 400 g jahod
✔ strouhaný perník
Gazdovská jehla s bramborovým knedlíkem podle Tomáše Miky!
Celý článekSuroviny na těsto smícháme dohromady, nalijeme na plech s pečicím papírem. Na tvarohovou náplň smícháme tvaroh, vejce a cukr. Náplň po lžících poklademe těsto, nahoru jahody a posypeme nastrouhaným perníkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut při 200 °C. Upečené můžeme posypat moučkovým cukrem.