Ruský boršč podle Tomáše Miky!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 250 g brambor
- 250 g bílého zelí
- 400 g červené řepy
- 150 g mrkve
- sůl
- mletý pepř
- 100 g rajského protlaku
- 400 g předního hovězího masa
- 1 velkou cibuli
- olej
- 2 bobkové listy
- 4 stroužky česneku
- 6 kuliček černého pepře
- 1 svazek kopru
- 1 zakysanou smetanu
Zatím si na pánvi osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a k ní poté nasypeme kostičky oloupané mrkve a nastrouhanou červenou řepu, přidáme trochu vývaru, rajský protlak a podusíme. Obsah pánve zamícháme do vývaru, dochutíme prolisovaným česnekem, koprem, pepřem a solí. Necháme spojit všechny chutě a podáváme každou porci ozdobenou kopečkem zakysané smetany.