Moravský salát se žampiony podle Tomáše Miky!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 400 g brambor typu A
- 70 g celeru
- 1 menší cibuli
- 2 nakládané okurky
- 150 g žampiónů
- 3 lžíce rostlinného oleje
- 1 lžíci plnotučné hořčice
- ½ lžíce cukru
- 1 lžíci kečupu
- 1 lžičku worcesterské omáčky
- sůl
- mletý pepř
- ocet
- cukr
- divoké koření
Nakrájené žampiony podusíme krátce na oleji. Nakrájené brambory, zeleninu a houby dáme do zálivky, vše promícháme, aby se chutě spojily. Podle potřeby dosolíme, opepříme a okyselíme. Necháme do druhého dne odležet. Podáváme například ke smaženému řízku.