Dýňové řezy podle Anety Bartuškové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 3 vejce
- 200 g cukru krupice
- 100 ml oleje
- 100 ml vody
- 250 g polohrubé mouky
- ½ prášku do pečiva
Na dohotovení:
- 1 sklenice zavařené dýně
- cukr dle potřeby
- 2 vanilkové pudinky
- 300 ml smetany ke šlehání
- 1 malý bílý jogurt
Do mísy dáme dýňový kompot i se šťávou a ponorným mixérem rozmixujeme na kaši, přidáme podle potřeby cukr a vanilkové pudinky – uvaříme pudink, který hned nalijeme na upečený piškot. Potom ušleháme šlehačku, do které zamícháme jogurt. Natřeme na pudink a dáme vychladit.