Okolí vévodkyně bije na poplach! Tolik Kate opravdu váží? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Okolí vévodkyně bije na poplach! Tolik Kate opravdu váží?

Catherine Elizabeth Middleton vypadá stále na dvacet
Catherine Elizabeth Middleton vypadá stále na dvacet (Profimedia)

Tři těhotenství se na postavě vévodkyně Kate (40) snad vůbec nepodepsaly. Spíše než záviděníhodná je ale její postava pro některé na hranici toho, co ještě vypadá zdravě...

Když se Kate Middletonová ukázala na akci charitativní organizace Shout pro duševní zdraví, mnozí si nemohli nevšimnout, že na vévodkyni z Cambridge její róba spíše visí. Zahraniční plátky dokonce hovoří o tom, že svou váhou nepřekračuje hranici 50 kilogramů. Volba šatů na charitativní událost její drobnou postavu ještě více zvýraznila.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...

V šatech s leopardním vzorem a utáhlým opaskem vypadala elegantně, její postava se v nich ale ztrácela. Ačkoli vévodkyně Kate tuto informaci osobně nepotvrdila, podle informací webu Pluska.sk by měla držet Dukanovu dietu. Ta je známá tím, že ze stravy jsou vyloučeny sacharidy a nahradí je bílkoviny. Tělo se tedy nejprve musí limitovat pouze na bílkoviny, než se přidá zelenina a strava i váha se tím stabilizují.

Letní styl královen a princezen

Video se připravuje ...

Vedle Kate Middleton by podle webu Ženy.cz měly mít tento druh diety v oblibě i zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová (52) či herečka Nicole Kidmanová (54). Drobná postava poslední zmíněné se výrazně podobá té vévodkyni z Cambridge... Nejdůležitější však je, aby byly dámy takto spokojené.



Přečtěte si
-bello-
20. 2. 2022 • 15:45

Ona nikdy nevyladala mladě.Od 15 let vypadá na 45 a takoví pak zůstávají dlouho , takže ona nebude výrazně vypadat jinak ani v 60.
Sem tam vypadá vedle Charlese, jak jeho matka.Jinak je o prý anorektička-

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.