Zúčtování mezi Kate a Meghan se blíží! Bude stříkat krev? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zúčtování mezi Kate a Meghan se blíží! Bude stříkat krev?

Vévodkyně Kate je s Meghan na nože
Vévodkyně Kate je s Meghan na nože (profimedia.cz)

Princ Harry (37) a Meghan Markle (40) platí za černé ovce královské rodiny, od které se před časem distancovali a rozhodli se žít ve Státech. Napětí by se dalo krájet i mezi Meghan a Kate (40). Teď to ale vypadá, že dojde k zúčtování. 

Svár, který trvá už několik let, odstartovala velmi otevřená Meghanina zpověď. Rozhodla se totiž vystoupit s moderátorkou Oprah Winfreyovou a odpovědět na všechny temné otázky.

Během rozhovoru se dostaly například i k údajným rasistickým narážkám na Meghanin afroamerický původ, který měla negativně hodnotit nejen královna Alžběta II., ale i princ Charles.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Vévodkyně ze Sussexu také řekla, že když se měla vdávat, mezi ní a Kate došlo k ostrému konfliktu kvůli šatům pro družičky. „Kate nikdy nechtěla, aby se v tisku objevily jakékoli náznaky roztržky s Meghan, takže je pro ni velmi těžké, že se tento příběh dostal do oběhu,“ parafrázoval expertku na královskou Katie Nichollovou web CNN Prima News. 

Nyní je možné, že se obě krásky střetnou při příležitosti oslavy 70. let vlády královny. Jak to bude vypadat? „Určitě se nechá vyfotografovat, jak ji líbá nebo objímá. Ví, že nemá smysl prodlužovat spor, který má možnost být napraven,“ má jasno jiná expertka na královskou rodinu Ingrid Sewardová. Emoce prý půjdou stranou! Kate bude muset ustoupit. Křivdu prý ale nezapomene.

Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
1. 4. 2022 • 17:30

Hele,Aha!Bude zase stříkat hloupost na všechny strany?Jistě,Aha jinak neumí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.