Pavlínka jásá! Velký zvrat u Honzy Nedvěda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavlínka jásá! Velký zvrat u Honzy Nedvěda

Jan Nedvěd se svou láskou Pavlínkou
Jan Nedvěd se svou láskou Pavlínkou (Archiv Blesku)

Chtělo to sice pár rázných slov, která na otcův účet vyslovil syn Jan Nedvěd ml. (49), od té doby se však s písničkářem Janem Nedvědem (74) začaly dít divy! Bohužel na úkor vztahu mezi synem a otcem…

Poměrně drsnou kritikou na Jana Nedvěda nešetřil jeho syn Jan Nedvěd ml., jenž si na otce postěžoval z několika důvodů. Jak informoval deník Blesk, poukázal rázně u slavného písničkáře na to, že o sebe otec nedbá, neslyší, nemá zuby a se svým neméně slavným bratrem je ve spojení pouze v rámci e-mailové korespondence. Ačkoli otce toto prohlášení pobouřilo, rozhodl se od té doby na sobě i na vztahu s bratrem Františkem (73) zapracovat a zdá se, že se nakonec synův záměr setkal s úspěchem.

Otec Jan podstoupil úpravu zubů, pořídil si naslouchátka a osobně se setkal se svým bratrem. Syn tak mohl mít z tohoto úspěchu radost. Tu ovšem vystřídalo zklamání. „Povedlo se to! Táta se musel rozčílit, dostat impulz, aby se nad sebou trošku zamyslel. Zároveň mám na něho hroznej vztek. Všechno, co jsem řekl, popírá, přitom je to svatá pravda. Jeho sestra Lída, se kterou je neustále ve styku, to může potvrdit,“ uvedl Jan Nedvěd ml.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...

Nakonec to byl právě syn Jan, kdo se zlaté svatby svého strýce Františka nezúčastnil. Evidentně tak sám zaplatil daň za to, že se bratři dali po letech opět dohromady. Sám si tím však vztahy s otcem neúmyslně pokazil. „Nevěřil jsem, že se táta překoná a přijde tam. Zároveň mi něco říkalo, co kdyby? A tak jsem tam raději nešel. Upřímně? Bál jsem se táty. Věděl jsem, že jsem ho těmi prohlášeními hrozně naštval. Teď jsem ale naštvaný já. Jak může tvrdil, že jsem se mu neozval, když jsem tam před nedávnem byl, on mi ale neotevřel. A tak jsem mu potom napsal dlouhý e-mail, a on dodnes nezareagoval,“ dodal Jan Nedvěd ml.

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.