Nedvěd (74) šokuje o Pavlínce (39): Je stará! Už vyhlíží mladší? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nedvěd (74) šokuje o Pavlínce (39): Je stará! Už vyhlíží mladší?

Zlatá svatba Františka Nedvěda: Jan Nedvěd
Zlatá svatba Františka Nedvěda: Jan Nedvěd (Blesk:Jan Vilimek Jan Vilímek)

Ačkoliv syn Jana Nedvěda nedávno prohlašoval, že je na tom jeho táta špatně, nemá zuby a neslyší, a kvůli tomu se i straní světu, legendární písničkář překvapil! Nečekaně se totiž dostavil na Zlatou svatbu svého bratra. A nešetřil úsměvy ani upřímností. Ta se vztahovala i k jeho ženě Pavlínce.

Reakce Františka Nedvěda na přijivšího bratra Jana byla podle webu Expres.cz poměrně vlažná. Přesto spolu prý stačili rozebrat téma O2 aréna. „Vypadá to, že O2 aréna bude. Zpívali bychom už dávno, ale ve chvíli, kdy jsme začali plánovat, František onemocněl, a když se uzdravil, zase jsem onemocněl já. Byly to strašné pitomosti, sepse, břicho a nevím co. Pak mi vypadl zub. Normálnímu člověku, když vypadne zub, dají mu nový, ale mě museli operovat. Chtěli bychom vystupovat, bavíme se o tom, ale čas je nemilosrdný, je hloupý, ale spravedlivý. Bude mi 75 let a bratrovi 74. Máme za sebou tolik krásného,“ sdělil uvedené redakci starší Jan.

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...

Následně se v souvislosti s věkem rozpovídal i o své o pětatřicet let mladší ženě. „Mám Pavlínku strašně moc rád, a jestli mě na ní něco štve, že vedle mě mládne. Už je stará, bude jí čtyřicet. Mám ji pořád moc rád, je to partner, který je stejný, jako když jsme se potkali. Jsem šťastný, i když je to blbé slovo. Jsem rád, že existují takoví lidé, jako je Pavlínka a možná i ten brácha. On sem přijde a jde se ženit. My to musíme udělat taky, jsme spolu ale teprve patnáct let. Dvacet,“ dodal písničkář.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
12. 6. 2021 • 06:50

Trapná nuda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.