Imitátor Petr Jablonský: Občas mě i zruší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Imitátor Petr Jablonský: Občas mě i zruší!

Jak imitovat prezidenta, mu radil i Miloš Zeman.
Jak imitovat prezidenta, mu radil i Miloš Zeman. (Foto Aha! – Marek Pátek, archiv P. Jablonského a TV Barrandov)

Známý bavič a imitátor Petr Jablonský (38) si rozhodně nemůže po pracovní stránce stěžovat. Kromě pohádky po boku Luďka Soboty (75) se věnuje divadlu, rozhlasovým pořadům a jezdí na soukromé akce. Avšak ne vždy je pro jeho práci pochopení, zejména v případě imitace.

„Měl bych hrát ve filmu Juraje Jakubiska pobočníka krále Luďka Soboty, který mě panu režisérovi sám doporučil,“ svěřil se týdeníku Sedmička Jablonský. Imitátor kromě připravované pohádky jzdí na soukromé akce, věnuje se rozhlasovým pořadům a také představení s Divadlem Františka Ringo Čecha, kde hraje v Dívčí válce.

Jablonský se do paměti lidí dostal především jako imitátor. Týdeníku Sedmička navíc prozradil, jaký hlas si v podání Jablonského diváci nejčastěji vyžadují. „Jedná se o absolutní stálice – pana prezidenta, Halinu Pawlowskou a z těch nových nejvíc frčí Andrej Babiš,“ svěřil se imitátor týdeníku Sedmička.

A právě s parodií politiků je čas od času problém a zazní stížnost. „Ne přímo ke mně, ale většinou na ředitele stanic, které pořad vysílaly. Tak se občas stalo, že mi byl pořad zrušen. Taková neveřejná cenzura po kapitalisticku. Není to případ pana prezidenta, ten je můj fanoušek, má smysl pro humor a baví ho to. Ale někteří, ti ješitnější, to nesou hůře,“ prozradil Jablonský týdeníku Sedmička.

 Na video s Petrem Jablonským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.