Pawlowská 6 let po smrti manžela: TAJNÁ SVATBA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pawlowská 6 let po smrti manžela: TAJNÁ SVATBA?

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Martin Hykl)

Dlouho se vyrovnávala se smrtí prvního manžela Zdeňka (†60). Spisovatelka Halina Pawlowská (64) je ale zase zamilovaná, a dokonce nevylučuje druhé vdavky. „Svatbě bych se nebránila,“ řekla deníku Aha! spisovatelka. S kým jiným než s partnerem Karlem Czabanem (70).

První »ano« řekla muži, s nímž se seznámila během studií na FAMU a kterého před veřejností víceméně tajila. Spokojené manželství se Zdeňkem, s nímž prožila 37 let, jí ale v roce 2013 vzala rakovina.

Po složitém období, kterým si prošla po jeho smrti, je teď Halina připravená znovu skočit do manželství. „Ano, je to pravda. Svatbě bych se nebránila. Nikdo ani neví, jestli už nebyla...“ prohlásila Halina tajemně na křtu nové knížky Takhle jsem si to teda nepředstavovala.
„Moje první svatba byla úplně tajná, o té nevěděli ani rodiče. A vzhledem k tomu, že už nežijí, tak by to v podstatě zase byla tajná svatba. To můžu dopředu říct,“ řekla Aha! spisovatelka, která už nijak netají, že žije s producentem a rodinným přítelem Karlem Czabanem. Ostatně už před časem v Aha! prohlásila: „Někdy si říkám, že bych si na svatbu mohla pozvat všechny kamarády a že bych si pořídila nějaké úchvatné černé šaty, jak jinak... To by bylo docela fajn.“

Harašení s Ruppertem
V potemnělé kavárně se ale Halina chovala, jako by byla bez chlapa. Jeden z kmotrů, zpěvák Matěj Ruppert (41), ji chytil za boky a rošťácky se k ní tulil. Spisovatelce to ani v nejmenším nevadilo, spíš naopak. Dokonce mu odpustila i to, že mu knížka spadla během křtu na zem. „Všechny pocity v knize jsou autentické. Všechny situace ne,“ shrnula pak Pawlowská své nové dílko.

Na video s Halinou Pawlowskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 12. 2019 • 22:27

Já ji mám ráda, je vtipná, její napsané věci se daly i číst a jak vypadá za to nemůže, jak sama říká tlustá byla odjakživa, asi jako Řůžičková.S tím holt nic nenadělá.Že má chlapa je jen dobře.

jity
12. 12. 2019 • 14:59

Halina na ČT1 řekla, že má přítele, na tom neni nic špatného, když jim je spolu dobře tak co. Na manžela nikdy nezapomene.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.