Pawlowské "boj" s nadváhou: Tohle udělá a 7 kilo je dole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pawlowské "boj" s nadváhou: Tohle udělá a 7 kilo je dole!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto: herminapress.cz, ara)

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (63) si postěžovala na to, že neustále někdo řeší její nadváhu. Je toho názoru, že si na to všichni už mohli zvyknout a neřešit to. Sama však často na toto téma začne mluvit sama a dokonce prozradila její malý podvod.

„Existují překážky, které musí žena zdolat, když se postaví na váhu. Já umím pracovat s těžištěm, já umím obelstit čísla. To se musí cvičit, všechno chce trénink. Když se předkloníte hodně dopředu – moje oblíbená poloha je, jako když skokan na lyžích stojí těšně před odrazem -, naváží to až o sedm kilo míň,“ vyzradila svůj trik dle Sedmičky Halina ve své show Na větvi s Halinou.

 Hádejte, pro jakého chlapíka teď Halina Pawlowská doma vaří

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
15. 3. 2019 • 20:27

Naprosto zbytečný článek, škoda papíru. Nechápu, proč si paní Pawlowská stěžuje na to, že pořád někdo řeší její nadváhu. Především by s tím měla sama kvůli sobě něco dělat, už není nejmladší. A ta její rada, předklonit se při vážení, tomu jsem se skutečně zasmála . Její malý podvod a k ničemu, váha zůstává fyzicky stejná .

adrrianka....@...
15. 3. 2019 • 17:37

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.