Políček Ivaně Gottové: Božského Karla všichni litují! Co si prý nechce přiznat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Políček Ivaně Gottové: Božského Karla všichni litují! Co si prý nechce přiznat?

Ivana Gottová Marešové žádnou cestičku nevyšlapala, dokonce se ani jejích kamerových zkoušek nezúčastnila.
Ivana Gottová Marešové žádnou cestičku nevyšlapala, dokonce se ani jejích kamerových zkoušek nezúčastnila. (TV Prima, Profimedia.cz)

Poslední rok bylo Ivany Gottové všude plno, až někdo mohl získat dojem, že je protěžovaná díky nehynoucí popularitě svého muže. Moderování, role v muzikálu, účast na prestižních akcích a sebevědomé vystupování, kdy se nakonec měla stát manažerkou manžela se tvůrcům Neuvěřitelného týdne zdálo jako téma k satiře a nadsázce. Slavný zpěvák měl však reagovat zklamaně a vše údajně považuje za zlý útok a kudlu do zad.

Petra Jablonského to mrzí, proti Gottovi prý absolutně nic nemá. "Chápu, že pan Gott z toho nemohl být nadšený. Přijde mi ale, že to s paní Ivanou nemá jednoduché. Byl to zajímavý námět. Když je to přes čáru, nedělám to. Tohle však nebylo sprosté. Možná by se pan Gott mohl zamyslet, jestli na tom nebude něco pravdy. Možná si to jen nechce přiznat," řekl vtipálek s odzbrojující a dosud nevídanou upřímností pro Super.cz.


Podle něho navíc neřekl nic nového a bývalé zdravotní sestřičce leckdo z branže její chování vyčítá. "Tuším, že lidé, kteří se v branži pohybují, si o paní Ivaně myslí, že se takhle chová. Kolegové ze šoubyznysu mi k videu říkali, že takhle to přesně je, že jsem se trefil. Pana Gotta trošku litují. Když se potkávají s jeho paní, mají pocit, že vládne nad vším, organizuje mu život. Nebo se o to aspoň snaží. V šoubyznysu to každý ví. Proto byla takhle vyobrazená, jak ji vidíme," tvrdí Jablonský.



Přečtěte si
svatadala
26. 6. 2015 • 10:32

co jsi vystudovala ty, že jsi tam nešla, když víš jaké to bylo snadné, možná bys neudělala ani přijímačky.

svatadala
26. 6. 2015 • 10:29

hele, ty chytrolíne, budeš taky vzdělaný, ale ČJ jde jaksi mimo, že.....3 mněsíce....to je opravdu síla. Mám z té školy Mgr a 5 let jsem makala, učila se jak blbá a nebyla to procházko. Asi se tam nenadržuje, když z našeho ročníku 8 lidí vyhodili, protože jim to nešlo. A jinak akreditaci odebrali jen jednomu oboru, protože neměli stálé učitele, ale externisty.

svatadala
26. 6. 2015 • 10:25

Vy všichni hloupí závistivce a pomlouvači, dejte už Gottovi a jeho ženě pokoj. Hlavně, že jim to klape, mají se rádi a mladá žena je mu inspirací a hnacím motorem. Ona se stará o rodinu on nám dělá radost zpěvem a tak bychom mu měli my, ostatní, dělat radost tím, že se nebudeme starat, pomlouvat a závidět. Je to všechno jen a jen jejich věc, co a jak dělají či mají. Pane Gotte přeji pevné zdraví a radost z holčiček a Ivanky.

mirkazam
25. 6. 2015 • 08:07

6010-jak je vidět,tak patříte do fanklubu ,,Ivanky ",ale bohužel myslím,že jste tam osamocený....

street
6. 5. 2015 • 17:14

bella. souhlas Machackova-Gottova se uz davno odepsala sama a dokazala jedine - ze fakt nic neumi!!!! A na kvalitni skolu - normalni studium nema - nikdy nemela - hlavu ani bunky, je to proste nana... Nacpala se protekcne kam se dalo - a to jenom obrovske tlacence a kontaktu Mistra - jinak ma v hlave prazdno - jsou tam jenom ty jeji silene nadhodnocene zlatokopecke a narcisticke cile a prachy - jinak nic... Machackova-Gottova je nemozna zenska - k tomu neskutecna zlatokopka a hamizna domina!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.