Hubneme s Ilonou Csákovou! Ilona doporučuje: Cvičte ve vakuu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hubneme s Ilonou Csákovou! Ilona doporučuje: Cvičte ve vakuu!

Ilona Csáková se v boji o štíhlou lini nevyhýbá ani moderním metodám.
Ilona Csáková se v boji o štíhlou lini nevyhýbá ani moderním metodám. (Aha! – Marek Pátek, ara)

V boji s přebytečnými kilogramy pomáhají i nejnovější technologie.

Ilona Csáková (40) sází na cvičení ve vakuu, při němž se nejen spalují tuky, ale i odbourává celulitida.

Přístroj Vacushape je postaven na principu, že pro spalování tuku je třeba pohybu a prokrvení. V praxi to vypadá tak, že člověk je od pasu dolů uzavřen ve vakuové kabině, kde je vytvořen řízený podtlak.

V kabině člověk chodí na běžeckém pásu přibližně třicet minut. Aby byly výsledky viditelné, doporučují provozovatelé tři půlhodiny týdně po dobu šesti až osmi týdnů.

Výhodou cvičení na Vacushape by mělo být to, že člověk hubne v partiích boků, stehen a bříška. Kromě úbytku tukové tkáně by měla být redukována i celulitida a otoky, a dokonce by po několika návštěvách měla »omládnout« ošetřovaná kůže.

Dietní jídelníček

Co radí Ilona Csáková (40)?

Jógu ani pilates necvičím, z jógy tak maximálně polohu mrtvého zvířátka. Natáhnu se pěkně a sbírám energii. Občas chodím na cvičební přístroj Vacushape. Funguje na bázi podtlaku, rozbíhá lymfatický systém, zahřívají se na něm svaly a dochází ke spalování hlubokých tuků.

Co na to odborník?

Vít Chaloupka je jedním z nejznámějších odborníků na výživu špičkových sportovců i běžné populace. Působí jako trenér a dietolog. Pracuje také s obézními dětmi.

„Osobně nejsem příznivec žádných »nepřirozených« metod, jako je pohyb ve vakuu. Hledání zázračných a bezpracných metod hubnutí nemívá trvalé výsledky. Tvrdou práci v posilovně prostě nic nenahradí. I když třeba zhubnete rychleji, tělo vám to podle mých zkušeností vrátí.“

V pondělí hubneme s Dagmar Havlovou

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.