Nastávající otec znásilnil školačku: Bylo jí teprve 13 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nastávající otec znásilnil školačku: Bylo jí teprve 13 let!

Dívku znásilnění těžce poznamenalo.
Dívku znásilnění těžce poznamenalo. (scom)

Sexuální abstinence a alkohol přivedly Václava H. (21) na pokraj šílenství. Toužil po souloži tak intenzivně, že brutálně znásilnil osamělou třináctiletou školačku.

Manželka Václava H. z Lochenic na Hradecku byla právě v devátém měsíci. Její muž za ní 11. prosince 1990 jel vlakem. Protože ale byl notně opilý, udělalo se mu cestou nevolno a vystoupil už v sousední obci Předměřice nad Labem.
Procházel se po městečku, aby uklidnil rozbouřený žaludek.

V ulici U Panelárny potkal osamělou třináctiletou dívku. Nešťastnice byla v nesprávný čas na nesprávném místě. Opilý Václav H. se na ni vrhl, povalil ji na zem a znásilnil. Potom dívku odvlekl pod nedaleký můstek a znovu ji brutálně zneužil. U soudu později tvrdil, že mladičká dívka ho sama sváděla a milostné hrátky mu nabídla. On neodolal jen proto, že trpěl odmítáním od své těhotné ženy. Tomu však pochopitelně nikdo nevěřil. Ze znaleckého posudku, který vypracovali lékaři a psychologové, naopak vyplynulo, že oběť byla ještě panna a znásilnění ji těžce poznamenalo. Kvůli posttraumatické stresové poruše nemohla být ani vyslechnuta před soudem. Rozsudek nad Václavem H. zněl šest let vězení, kde se také musel podrobit protialkoholní léčbě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.