Přítel šlapky zabil kamaráda: Bál se, že za sex s jeho »starou« nezaplatí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel šlapky zabil kamaráda: Bál se, že za sex s jeho »starou« nezaplatí!

Jeho holka spala s patnácti chlapy denně, kamarád ale to samé nesměl. (ilustrační foto)
Jeho holka spala s patnácti chlapy denně, kamarád ale to samé nesměl. (ilustrační foto) (Aha! Ivana Baierová)

Žárlivost byla příčinou vraždy, která se odehrála v únoru 1993 v Mělníce. Štefan R. se rozlítil na svého kamaráda Julia O., protože ho podezříval, že svádí jeho přítelkyni Ivetu C. Pikantní bylo, že Iveta se živila prostitucí...

V osudnou noc přespávala trojice v mělnickém bytě Julia. Právě tam Štefan svého kamaráda třikrát přetáhl po hlavě násadou od krumpáče. Útočník tvrdil, že si Julius začal, prý jako první zaútočil nožem. Tuto verzi nejprve podporovala i Iveta. Později však žena přiznala, že Julius nikoho ohrožovat nemohl, ve chvíli útoku totiž ve skutečnosti spal.

Štefan se detektivům nakonec svěřil, že ho Julius naštval, protože »mu chtěl spát s jeho holkou«. U Ivety se ovšem určitá vstřícnost k milostným návrhům dala předpokládat, živila se totiž prostitucí. Štefan se však cítil svým kamarádem zrazen. Nejspíš ho rozčílilo, že si Julius chtěl užít s jeho dívkou zadarmo.

Napadený zemřel po několika týdnech v nemocnici. Znalci popsali Štefana jako osobu s velmi podprůměrným intelektem. Vraždil prý v afektu. Soud ho poslal na jedenáct a půl roku za mříže a nařídil mu psychiatrickou léčbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.