Manželka ho sexuálně terorizovala, tak brutálně znásilnil osmiletou školačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka ho sexuálně terorizovala, tak brutálně znásilnil osmiletou školačku!

Holčička musela ihned na operaci, násilníka ale poznala. (Ilustrační foto)
Holčička musela ihned na operaci, násilníka ale poznala. (Ilustrační foto) (Shutterstock.com)

 Roztouženého taxikáře E. J. odmítla v červnu 1969 jeho manželka. Muž se opil a znásilnil osmiletou Mirku V. tak brutálně, že holčičku museli lékaři okamžitě operovat.

Malá Mirka šla 25. června 1969 jako každý den do školy. Maminka ji kousek vyprovodila, potom jí holčička zmizela z očí. Zhruba za hodinu se plačící vrátila domů a silně krvácela z rozkroku. Chvějícím se hláskem líčila, že ji nějaký chlap vtáhl do auta, odvezl do lesa a ublížil jí. Potom ji zavezl zase zpátky k domu.   
Pachatel Mirce svým odporným jednáním těžce poranil pohlavní orgány a musela okamžitě na operaci.

Když se probrala z narkózy, byla schopná detektivům poskytnout překvapivě podrobné informace. Popsala násilníkův vůz i předměty, které měl na přístrojové desce. Mělo jít o šedé »embéčko« plné ozdob z bužírky. V červenci 1969 ohlásil strážmistr z obvodního oddělení Praha 1, že kontroloval kvůli dopravnímu přestupku řidiče šedého »embéčka«, jehož vůz byl vyzdobený bužírkou. Detektivové si podezřelého muže pozvali na stanici a předstírali, že s ním chtějí řešit rychlou jízdu. Když ho Mirka uviděla, roztřásla se a rozplakala. E. J. se ke znásilnění školačky přiznal. Prohlásil, že byl rozčílený, protože ho jeho žena sexuálně odmítala. Opil se, jezdil po Praze »a najednou měl 
v autě nějakou holčičku«. Mirčiným štěstím v neštěstí bylo, že když se zvrhlík ukojil, dobře si uvědomoval, že je v maléru, ale nerozhodl se svědkyni umlčet. Raději ji odvezl domů a doufal, že nebude dopaden. To se mu však nesplnilo a byl odsouzen k jedenácti rokům vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.