Ubránila se chlípnému vojínovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Ubránila se chlípnému vojínovi

Ženu srazil na zem, sexu se ale stejně nedočkal.
Ženu srazil na zem, sexu se ale stejně nedočkal. (Ilustrační foto ara)

Chlípnému násilníkovi se v září 1969 dokázala ubránit statečná mladá žena (23) ve Vimperku na Prachaticku. Tu v nočních hodinách přepadl mladík ve vojenském stejnokroji s jasným cílem – přinutit ji k pohlavnímu styku. Naštěstí neuspěl.

Chodkyně vystoupila na vimperském nádraží z nočního vlaku a mířila ulicemi k domu, kde bydlela. Ze tmy najednou vyskočil neznámý voják bývalé Československé lidové armády, snažil se ji strhnout k zemi a donutit k souloži. Napadená žena se ale udatně bránila. Nebojácně bojovala i na trávníku, kam oba po chvíli upadli. Navíc volala o pomoc. To vojáka zaskočilo. Když pochopil, že ukojení chtíče nedosáhne, s nadávkami ženu pustil a utekl. Ta nelenila a obratem pokus o znásilnění oznámila místnímu oddělení Veřejné bezpečnosti. Jeho autohlídka vyrazila do terénu a zanedlouho dostihla běžícího vojáka. Když ho muži zákona zastavili, neúspěšný pokus zneuctít chodkyni přiznal. Usvědčovaly ho stopy trávy a hlíny na kolenou. Když vojáka hlídka přivezla na služebnu, ukázalo se, že jí do rukou padl zlotřilec, který už se před vojnou jednoho znásilnění dopustil. Trest si odseděl v base. Tentokrát ho soudil vojenský soud.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.