Násilník neměl erekci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Násilník neměl erekci!

Pachateli se znásilnění nepodařilo.
Pachateli se znásilnění nepodařilo. (Ilustrační foto: scom)

V alkoholovém opojení se pokusil Pavel N. z Brandýsa nad Orlicí znásilnit teprve třináctiletou dívku. Mladičkou oběť zachránila před ještě větším traumatem násilníkova porucha erekce.

Pavel N. popíjel v listopadu 1993 v hospodě, a když se z ní vypotácel, uviděl na autobusové zastávce stát osamělou dívku. Zatoužil po sexu za každou cenu. Nešťastnici bez varování napadl, dvakrát ji udeřil do hlavy. Vyhrožoval jí, že pokud se bude bránit, na místě ji zabije. Pak z ní serval šaty a pokusil se o soulož. To se mu ale nepodařilo, byť se usilovně snažil.

Podle spisu k »dotyku pohlavních orgánů došlo«, jak prokázaly i biologické stopy na intimních partiích oběti. Na vině nejspíš byl alkohol, který naštěstí zapůsobil zhoubně na pachatelovu potenci. Když Pavel N. pochopil, že neuspěje, z místa činu utekl. Prvoinstanční soud později vzal v úvahu násilí i výhrůžky mladičké oběti, ale protože k dokonání trestného činu nedošlo, vyměřil trest při spodní hranici a poslal Pavla N. do vězení na pět let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.