Otec a syn znásilňovali ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Otec a syn znásilňovali ženy!

Otec a nevlastní syn byli postrachem mladých dívek.
Otec a nevlastní syn byli postrachem mladých dívek. (Foto: ilustrační foto scom)

Dva zvrhlíci z Mladé Boleslavi roku 1995 znásilňovali a vraždili ženy. Ve dvojici sexuálních predátorů měl hlavní slovo Josef P. (52), který svého nevlastního syna učil »lovit ženy«...

Zkušený kriminálník Josef P. (52) a jeho vyženěný potomek Vladimír B. (21) se pod vlivem alkoholu měnili v krvelačné bestie. Dne 14. listopadu násilím odvlekli do svého bytu Jindru K. (†18). Tam ji Josef P. znásilnil. Poté nešťastnou dívku u železničního mostu přes Jizeru mladší ze zločinců bil, těžce zranil nožem a oba ji následně hodili do řeky, kde zemřela. Večer 6. prosince přepadli ve městě Martinu R. (21), které chystali podobný osud. Ta jim ale dokázala naštěstí utéct. Proto chvíli poté přepadli Markétu K. (†19). Odtáhli ji do bytu Vladimíra B., kde ji nejprve opakovaně znásilnili a poté ji – s roubíkem v ústech – shodili do Jizery na stejném místě jako Jindru K. Nešťastnice se utopila. Soud poslal Josefa P. do nejtěžšího vězení na čtvrt století. Vladimír B. byl odsouzen k trestu o pět let kratšímu. Odvolací soud pak oba tresty potvrdil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.