Nechutný incest: Bratr oplodnil opilou sestru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutný incest: Bratr oplodnil opilou sestru

Matka holčičky byla znásilněna. (Ilustrační foto)
Matka holčičky byla znásilněna. (Ilustrační foto)  (scom)

Případ skutečně spletitých erotických vztahů v jedné rodině řešili náchodští detektivové. Květa Z. (16) ohlásila, že ji její bratr Štefan Z. (25) znásilnil a ona je s ním nyní těhotná. Později se ale ukázalo, že dívka měla pohlavní styk i se svým druhým bratrem, a dokonce i švagrem.

Květa Z. vypověděla, že se v červnu 1982 šla podívat, jak její bratr Štefan Z. vyvolává fotografie. Ten byl prý opilý, začal ji osahávat a nakonec násilím donutil k sexu. Prohlásila, že šlo o její první erotickou zkušenost a do znásilnění byla panna. V její prospěch hovořilo kladné hodnocení od zaměstnavatele a výpověď sestry Marcely Z. Ta se totiž detektivům svěřila, že i ji Štefan sexuálně obtěžoval. Štefan se hájil tím, že si Květa vymýšlí. Navíc prý rozhodně není panna.

Své tvrzení doložil fotografiemi, z nichž bylo patrné, že se Květa skutečně chovala velmi důvěrně ke svému švagrovi. Navíc přinesl i dopis, který Květa psala svému tehdejšímu partnerovi. V něm se zase přiznávala, že měla sex se svým dalším bratrem Jiřím.
Květa poté změnila svou výpověď. Přiznala se, že ji Štefan Z. nedonutil k sexu násilím, ale využil toho, že byla opilá. V únoru 1983 porodila Květa holčičku, kterou ihned odložila do dětského domova. Testy otcovství podle HLA-antigenů potvrdily, že pravděpodobným otcem je skutečně Štefan Z. Soudce uvěřil Květě Z., že bratr zneužil její bezmoci způsobené opilostí a posoudil věc jako znásilnění. Štefana Z. poslal na tři roky do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.