Večeře do 30 minut: Italské ragú s cizrnou

POTŘEBUJETE: 300 g hovězího zadního masa 2 lžíce olivového oleje 100 g bílé cibule 150 g červené papriky 1 stroužek česneku 400 g drcených rajčat z plechovky 50 g černých oliv 1 lžičku sušeného tymiánu 100 ml zeleninového vývaru 240 g sterilované cizrny sůl mletý pepř
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. V nádobě vhodné do trouby rozehřejeme olej, orestujeme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli. Po 2 minutách přidáme maso a na kousky nakrájenou papriku a utřený česnek. Vše restujeme asi 5 minut. Přidáme drcená rajčata, nakrájené olivy, scezenou cizrnu a rozmarýn. Zalijeme vývarem a nádobu dáme do trouby vyhřáté na 190 ºC a pečeme 15 minut.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 8.