JAK ZPRACOVAT LETNÍ ZELENINU? Poradíme ve velké letní kuchařce!

VELKÁ KUCHAŘKA: 55 SUPER RECEPTŮ NA VAŘENÍ, PEČENÍ I ZAVAŘOVÁNÍ
* rajčata
* okurky
* papriky
* cukety
* patizony
*mrkev
* hrášek
* fazolky
* květák
* kukuřice
* brokolice
* melouny
Ve sklenících, na záhonech, ale také na tržištích i v kamenných obchodech mají teď ráj milovníci dobré zeleniny. Rajčata jsou skutečně vyzrálá, okurky a cukety šťavnaté, papriky, květák i brokolice mají báječnou chuť. Je tu čas letní zeleniny, který je potřeba využít. Připravili jsme proto pro vás velkou kuchařku s recepty na dvanáct druhů zeleniny. A tak můžeme vařit, péct, smažit, zavařovat a nakládat opravdu do sytosti. Sezona zeleniny právě začíná…
Recepty najdete v tišteném Aha! pro ženy číslo 28 a některé z nich také na našem webu!.