To je jiná paštika, než ty kupované! Domácí játrová podle Evy Gálové vám zachutná.

Paštika, které nikdo neodolá. A chutná zcela jinak, než ty kupované!
POTŘEBUJETE:
500 g drůbežích jater
200 g másla
1 cibuli
2 stroužky česneku
tymián
2 lžíce nakládaného zeleného pepře
4 lžíce brandy
4 lžíce smetany ke šlehání
sůl
mletý pepř
JAK NA TO:
Očištěná játra pokrájíme na kousky, cibuli nakrájíme na kostičky. Na másle zpěníme cibulku, přidáme pár snítek tymiánu a nasekaný česnek. Když se vše rozvoní, přidáme játra a orestujeme je, aby byla uvnitř ještě růžová. Vyjmeme tymián a vše zalijeme brandy, které necháme téměř odpařit. Pak vše dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Paštiku dáme do nádobek a necháme vychladit.