Také milujete vinné klobásky? Zkuste tento mletý hřbet podle Hany Svatuškové!
Netradiční pochoutka nejen pro milovníky vinných klobásek!
POTŘEBUJETE:
250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa
vinnou klobásu
sůl
mletý pepř
250 g listového špenátu
1 lžíci olivového oleje
1 vejce
2 hrsti instantních jáhlových vloček
strouhanku
JAK NA TO:
Na pánvi rozpálíme lžíci oleje, orestujeme na něm nasekaný listový špenát. V míse smícháme obě masa, vejce, špenát, jáhlové vločky, sůl a mletý pepř. Směs necháme odstát, do srnčího hřbetu vymazaného olejem a vysypaného strouhankou dáme půl masové hmoty, na ni položíme vinnou klobásu a zakryjme druhou polovinou masa. Pečeme v troubě při 150 °C asi 45 minut.