Jak využít kuchyňskou metlu na šlehání: Zlatá plná čokolády...
Takové balení drobných sladkostí a cukrovinek potěší všechny milovníky netradičních i tradičních dárků. Věnujte milou pozornost svým blízkým či přátelům. Bonbony přece můžete zabalit i zcela nevšedně. Například takové nenápadné kuchyňské náčiní jako je metla na šlehání, skvěle poslouží jako praktický a nevšední obal. Inspirujte se nápadem od designérky Martiny Krumphanslové z M ART studia, která má pro vás hned dvě varianty, zlatou a rustikální.
POTŘEBUJETE: kuchyňská metla (pokud ji nemáte doma, stejně tak lze využít i naběračku), bonbony, celofán, stuha zlatá masivní, přízdoby v podobě vánočních hvězd a kouliček, zelené větvičky z jehličnanů
POSTUP JE SNADNÝ:
· Do kuchyňské metly napěchujeme čokoládové bonbony, cukroví či perníčky. Vždy je skládáme pečlivě tak, aby nám nevypadávaly.
· Napěchovanou metlu vložíme do průhledného celofánového sáčku, ovážeme krásnou mašlí (aby nám krásně ladila s náplní) a na závěr přizdobíme kouličkami, hvězdami či větvičkami.
· Nevšední závěs nebo dárek, který můžete donést v předvánočním čase na návštěvu, je na světě.
Více nápadů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 50.