Vánoce slavných: Jak slavila Šeredová, Verešová nebo Andresíková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vánoce slavných: Jak slavila Šeredová, Verešová nebo Andresíková?

Jak tráví Vánoce hvězdy?
Jak tráví Vánoce hvězdy?  (Foto herminapress.cz, archiv Facebook, koláž Ahaonline.cz )

I když má velkou rodinu, na Vánoce byla čarodějnice z Arabely Jana Andresíková (72) opuštěná. Podle přátel a sousedů se tak znovu vrátila do nešťastného období, kdy trávila Štědrý večer sama jen se svými vzpomínkami.

„Rodina se na Janu, která pro ni tolik dělala, zase vykašlala. Jana je velmi decentní dáma, nechce o tom mluvit, ale opravdu to tam není růžové,“ svěřila se Aha! hereččina známá. „Prodala barák u Davle. Na stará kolena se pustila do stavby nového ve stejné obci, kde má dceru a vnoučata, aby jim byla blíž a oni na ni kašlou,“ dodala a prozradila, že za herečkou byl jen nejstarší vnuk s partnerkou.

„No tak to prostě je. V životě se prostě některé věci moc nepovedou. Ale já jsem zvyklá na samotu,“ říká Andresíková.

„Jana to nechce dávat najevo. Nechce být nikomu na obtíž, nikdy nikomu neublížila. Vždy se snažila pomoct a ne každý ji to vrátil přiměřeným dílem. A rodina zvlášť. Ale je to jejich věc,“ svěřila se rodinná známá.

A i když jsou Vánoce o tom, aby lidé nebyli sami, u Andresíkové tomu tak není. Je dokonalou ukázkovou toho, že ne každý, kdo má velkou rodinu, není sám.

Syn předčil tatínka
Rocker Pepa Vojtek (48) se nezdá, ale nejen o Vánocích je rodinný typ. Má radost z toho, že je rodina pohromadě a že se jeho syn Adam (1,5) potatil. „Adámek dostal pod stromeček dvě motorky, tříkolku a čtyřkolku,“ prozradil Vánoční nadílku Vojtek, ale zároveň si posteskl. „Docela mu závidím, protože má bohatší vozový park, než mám já,“ řekl Vojtek.

Elegance pod stromečkem
Modelka se v ní nezapře. Andrea Verešová (33) je vyhlášená svými elegantními róbami a dokázala, že to není jenom póza na veřejnosti. Pod stromečkem tak vymódila nejen sebe ale i své děti Vanessku (6) a Daniela (4).


České Vánoce v Itálii
V Itálii bylo u Buffonů hodně veselo. Modelka Alena Šeredová (35) měla hned trojnásobný důvod k radosti. Na Štědrý den nebyla u stromečku pouze s manželem, fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (35), a syny Thomasem (6) a Davidem Leem (4), ale i se svými rodiči a sestrou Eliškou (24).

U stromečku s tchyní
Herečka Veronika Žilková (52) má velkou rodinu, ale letošní Vánoce oslavila ještě ve větším počtu než před lety. Díky tomu, že si její dcera Agáta (28) vzala Jakuba Prachaře (30), se na Štědrý den u stromečku objevila i Agátina tchyně herečka Dana Batulková (55).



Přečtěte si
tenerife
29. 12. 2013 • 19:17

U Buffonů se mi zdá atmosféra nejpříjemnější, mimochodem Alena má moc pěknou maminku a její synové jsou krásní kluci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.