Modelka Alena Šeredová: Poprvé promluvila o nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Modelka Alena Šeredová: Poprvé promluvila o nevěře!

Alena Šeredová
Alena Šeredová (Pavel Machan - Ringier Axel Springer CZ / Paparazzi)

Česká rodačka Alena Šeredová (35) žije už několik let v Itálii po boku svého manžela Gigiho Buffona (35). Společně mají syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4). Oba rodiče mají ale rozjetou kariéru a společně se vidí minimálně. Nebojí se proto Šeredová, že volné večery tráví její manžel s někým jiným?

„Nikdy jsme se vlastně moc nevídali. Společné tři neděle v létě, kdy má Gigi volno, jsou jisté,“ vysvětluje v magazínu Glanc modelka. Někdy se prý stává, že fotbalistu Gigiho nevidí celé dva měsíce, nebo si ho doma užije pouhé dva dny v měsíci. Mezitím se věnuje dětem nebo svým vlastním zakázkám v modelingu. I přes dlouhé odloučení však svému muži důvěřuje.

„Nejsem žárlivá a věřím, že Gigi není blbej. Jestli se jednou moje slova proti mně obrátí, tak to prostě tak bude, to je život. Nepřemýšlím dopředu o tom, co by se stalo, kdyby nám do života vstoupila nevěra, to se nedá naplánovat. Záleží na tom, v jaké situaci by se to stalo a v jaké situaci bych se zrovna nacházela, například, že by mě už manželství nebavilo,“ říká. A s brankářem Gigi je Alena Šeredová už smířená. S jiným mužem by to totiž mohlo být ještě horší. „Vůbec mě nebaví jiní chlapi. Stejně jsou všichni stejní. Lepší je najít si menší zlo než hledat větší,“ uzavírá modelka.



Přečtěte si
martinfruhaufm
6. 2. 2014 • 05:41

Paní Alena něčeho dosáhla. Bohužel uzačíná se projevovat věk a může se stát, že bude odpovídat její příjmení. Samozřejmě jinak prsa super.

ropuchaninka
21. 1. 2014 • 17:36

ona pusobi dost b+be kdyz je zticha---no ale kdyz otevre cukrarnu tak to je konec---je fakt b+ba uplne....

ivoadler
22. 11. 2013 • 18:30

Ani muži, ani ženy nejsou všechni/y stejní/é. Kdo tohle tvrdí, je wůl. Časem mu to dojde. Teprve když člověk zestárne, pozná on sám i ostatní, jaký skutečně je.

qwerty1805
22. 11. 2013 • 12:05

a ženy nejsou stejný? Dobře se vdát a dobře to přežít. A má pravdu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.