Exšéf České televize Jiří Janeček: Rakovina je zákeřný soupeř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exšéf České televize Jiří Janeček: Rakovina je zákeřný soupeř!

Na to, že bojuje s nemocí, vypadal Janeček skvěle.
Na to, že bojuje s nemocí, vypadal Janeček skvěle. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Když loni v červnu Jiří Janeček (55) oznámil, že odchází z čela České televize, odůvodnil to zdravotními problémy. Blíže to komentovat nechtěl. Na včerejším uvedení dokumentu o fotografovi Jakubu Ludvíkovi (42) ale pro Aha! kápl božskou!

Nevypadal sice nikterak pohuble či nemocně, ale přiznal, že má zhoubné nádorové onemocnění. „Rakovina je zákeřný soupeř, ale já jsem velký bojovník. Mě jen tak něco nedostane,“ smál se Janeček, kterého podle informací Aha! trápí rakovina prostaty.

Obličej se mu zachmuřil jen při vzpomínkách na léčbu. „Prošel jsem chemoterapií. To byla nejhorší věc v mém životě,“ řekl.

A co nyní manažer, který v době šéfování televizi bral kolem 225 tisíc korun měsíčně, dělá? „Píšu knížku o svém životě, už je prostě čas sepsat memoáry,“ prozradil a dodal, že návrat do médií nechystá. „Po televizi se mi stýská, ale byl jsem tam hodně dlouho. Chtělo to změnu,“ přiznal.



Přečtěte si
pavucinka
17. 2. 2012 • 12:36

je to zákeřná nemoc. Maminka to říkala, prodloužili jí život o sedm let. Vracelo se to. Věřila bych nejvíce chirurgii a nešetři, vzít spíše více, než málo. Přeji hodně energie. Vše v životě má svůj význam, berte to tak pane Janečku, a věřte zítřku.

jity
17. 2. 2012 • 11:38

herpes svatá pravda i to co ti vyhvězdičkovali lidé závidí. To může každý, to závidět nemusí a jestli nemá s čím a do čeho, tak holt má smůlu, jeho věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.