Žákyně (12) v Bílině zfackovala učitele! Hrozí jí diagnosťák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žákyně (12) v Bílině zfackovala učitele! Hrozí jí diagnosťák

Základní škola Za Chlumem v Bílině.
Základní škola Za Chlumem v Bílině. (Foto Aha! – Helena Lacinová)

Drzost, nad kterou zůstává rozum stát! Za učitelem (36) tělocviku přišla do kabinetu žákyně (12) 6. třídy základky. Vzápětí kantorovi za povzbuzování asi patnácti spolužáků vlepila facku.

Incident se stal v bílinské Základní škole Za Chlumem. „Napadení bylo předem naplánované, mnoho žáků o něm vědělo a považovalo ho za zábavu,“ napsala už v pátek na webové stránky školy ředitelka Barbora Schneiderová.
Nevychovaná šesťačka, která má za sebou už řadu kázeňských prohřešků menšího rázu, se verdikt dozví v pátek. Probírat ho budou různé komise zaměřené na výchovu dětí. V krajním případě může skončit i v diagnostickém ústavu.

Psycholožka: Agresivita stoupá!
„Agresivita u dětí v posledních letech stoupá. Aby dítě uhodilo svého pedagoga, to je opravdu závažná věc. Škola by se tím případem měla důkladně zabývat a uvést, proč k tomu došlo a jaké následky dítě ponese,“ vysvětlila dětská psycholožka Alena Uváčiková.

Přečtěte si
reiner
21. 5. 2019 • 11:10

Když u nás kdysi běžel americký film Džungle před tabulí, tak nám připadalo, že to snad ani nemůže být pravda a jak se ukázalo, je to tu ještě horší....

zadnice
21. 5. 2019 • 10:04

V prvé řadě měla od učitele dostat výc***u facku až by padla na podlahu a ve druhé řadě by měl ještě být pochválen za upevnění "morálky" a výchovy žáků!!!
Dát učiteli facku přesahuje všechny meze, ale "odborníci" u Jílkové v pořadu "Máte slovo" jsou diametrálně jiného názoru!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.