SAGVAN TOFI (54) NEČEKANÁ HVĚZDA V ORDINACI! Jak zamíchá dějem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SAGVAN TOFI (54) NEČEKANÁ HVĚZDA V ORDINACI! Jak zamíchá dějem?!

Sagvan Tofi
Sagvan Tofi (Lenka Hatašová, Jan Tůma a archiv Blesku)

To, po čem spousta herců touží, udělal z donucení. Roli Itala v Ordinaci v růžové zahradě 2 vzal Sagvan Tofi (54) jen kvůli tomu, že jeho osmiletá dcera Satine je velkou seriálovou fanynkou.

Už dnes se na obrazovce představí jako temperamentní Luigi. Čechoital, bývalý manažer a expřítel dcery Petra Rychlého (53) alias primáře Mázla – Nadi Mázlové v podání Petry Bučkové (40).

„Přijíždí z Itálie za děvčetem, které by chtěl získat zpátky,“ prozradil o své postavě Sagvan, který byl k tomu, aby roli vzal, donucený. „Tenhle seriál miluje moje dcera a já jí každé úterý a čtvrtek odtrhávám od televize a řešíme, po které přestávce půjde spát, protože druhý den jde do školy,“ prozradil starostlivý táta. „Přijmout tuhle roli byla povinnost, teď jsem doma za hrdinu,“ řekl se smíchem.

Luigi je napůl Čech a napůl Ital, Tofi tudíž musí v Ordinaci vykouzlit malý přízvuk. A to mu překvapivě dává zabrat! „Paradoxní je, že moje maminka žije asi čtyřicet let v Itálii a já ještě neměl čas se za tu dobu naučit italsky,“ přiznal Sagvan. Na place má proto pomocníka v podobě italského překladatele, se kterým se učí texty nazpamět.

 Sagvan Tofi našel zlatou žílu! Peníze mu proudí a nepřestanou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.