Sagvan Tofi a Satine (10): První kšeft s dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sagvan Tofi a Satine (10): První kšeft s dcerou

Na jevišti jim to ladí.
Na jevišti jim to ladí. (Foto Divadlo Broadway)

Premiéra dopadla na jedničku! Sagvan Tofi (56) má za sebou první společné vystoupení s dcerou Satine (10), která v sobě pěvecké a komediální geny nezapře.

V muzikálu Mýdlový princ, kde znějí hity Václava Neckáře (76), dostala Satine dětskou roli. Není to její první herecká zkušenost, za sebou má už účinkování v muzikálu Kocour v botách. Teď si ale poprvé zahrála se svým slavným tátou a vyslechla si slova chvály. „Musím říct, že je to vlastně vtipný, takhle hrát se svým dítětem na jednom jevišti. Ze začátku jsem váhal a pak si řekl, proč ne. Zeptal jsem se Satine a ona mi na to řekla, že to zkusí... Já jsem představení odehrál s ortézou, vše dopadlo skvěle a jsem na ni pyšný,“ sdělil Aha! Sagvan Tofi.

Sagvan Tofi o zlámaných žebrech: Řekl, kdy se musel nejvíc obětovat!

Video se připravuje ...

Každodenní zkoušky v Divadle Broadway byly náročné a nikdo si nedokáže představit, kolik je za tím práce. „Chodím na korepetice, trénuji choreografii, převleky a také zkouším společné výstupy s taťkou, chci být dobrá, tak doufám, že nic nepokazím,“ prozradila Satine před slavnostní premiérou.

Sagvan Tofi: Kdo mu radil botox do zadku kvůli hezčím hýždím?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
15. 9. 2020 • 11:57

Také si myslím. Snad holka vyroste do krásy.

-bello-
15. 9. 2020 • 10:12

Hezčí dítě by tam neměli ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.