Sagi v posteli s brunetou: Partnerka to nevydýchala a … | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sagi v posteli s brunetou: Partnerka to nevydýchala a …

Sagvan Tofi
Sagvan Tofi (Foto: Marek Pátek, Martin Přibyl)

Byla to jen práce, ale přesto to jeho vyvolenou nejspíš trochu »dožralo«. Už v červenci Sagvan Tofi (54) natáčel reklamu, v níž se povaloval s nahou silikonovou brunetkou v posteli. Přestože se jednalo o natáčení, Sagvanova Alena tuto aktivitu svého muže pravděpodobně nepřešla v tichosti.

„Dopadlo to tak, že jsem byl se svojí dcerou sám na dovolené. Holčičce je devět, zjistili jsme, že nám to spolu docela klape," nastínil rodinnou situaci pro Super.cz herec a producent. „Vybral jsem takovou dovolenou, aby tam byli známí a děti. Byli jsme u moře, na lodi, koupali jsme se. Byl jsem taťka na plný úvazek. Zjistil jsem, jak se čistí zuby, jak se dělají vajíčka společně," dodal s tím, že už doma opět zavládl klid.

Připouští ale, že vyhráno úplně nemá. „Reklama ještě není venku, tak zatím dobrý," říká. „Vzhledem k tomu, že klip teď vyjde, tak možná s holčičkou zase pojedeme sami," dodal pro citovaný web Tofi.

Jak Sagvan řádil s polonahou brunetkou v posteli, můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
4. 9. 2019 • 15:52

Tenhle zoufalý týpek vypadá jak pornoherec ze 70 tych let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.