Režisér Adamec o natáčení Hanzlíkova filmu: STÁLE NÁM CHYBÍ PENÍZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Režisér Adamec o natáčení Hanzlíkova filmu: STÁLE NÁM CHYBÍ PENÍZE!

Natáčení filmu Léto s gentlemanem: Jaromír Hanzlík a Jiří Adamec
Natáčení filmu Léto s gentlemanem: Jaromír Hanzlík a Jiří Adamec (herminapress.cz)

S třídenním zpožděním začalo na Příbramsku natáčení nového filmu Léto s gentlemanem. Scénář k němu napsal Jaromír Hanzlík (70), který ve snímku také hraje. Celé natáčení ale stále komplikuje nedostatek financí.

 Z projektu odešel před časem důležitý sponzor. Ještě na začátku července to vypadalo, že producenti budou mít náhradního partnera. Jednání se ale zadrhla, a natáčení proto muselo začít s nižším rozpočtem, než bylo v plánu. „Mělo by být celkem 18 natáčecích dnů, což je na celovečerní film poměrně málo. Ale samozřejmě vše se odvíjí od takového trapného detailu, jako jsou peníze, takže na více než 18 dnů peníze nejsou, a tak se musíme do těch 18 dní vejít,“ prohlásil režisér snímku Adamec (70).

Chtěl Menzela
Původně ale scenárista Jaromír Hanzlík chtěl, aby snímek natočil režisér Jiří Menzel (80). „Dělal jsem s ním tři filmy a myslím si, že by mu tato látka slušela. Ale bohužel na tom není dobře zdravotně, proto si myslím, že Jirka Adamec je ten správný člověk, aby to udělal, jak si to představujeme,“ upřesnil slavný herec.

Neurazil se
„Loni jsme do sebe vrazili v metru. On mi řekl, že napsal scénář a chtěl by, abych to režíroval. Já místo obdivného gesta udělal údivné gesto a řekl jsem – tys napsal scénář? Neurazil se, tak jsem mu řekl, ať mi to pošle,“ upřesnil režisér, který už dříve Hanzlíka obsadil např. do televizního seriálu Pojišťovna štěstí.

OSVĚDČENÁ SESTAVA Z POJIŠŤOVNY ŠTĚSTÍ
Podle obsazení je znát, že se režisér Adamec vrátil k osvědčené sestavě z Pojišťovny štěstí. Ve filmu diváci kromě Hanzlíka uvidí například Alenu Antalovou (45), Igora Bareše (52), Yvettu Blanarovičovou (54) nebo Terezu Kostkovou (42).

Jaromír Hanzlík zazpíval na křtu svého CD:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
23. 7. 2018 • 18:55

Dyť říkali, že už mají prachy pohromadě. A teď zase mluví o nedostatku financí! Vidím to na druhou Andělskou tvář jako od Pomejeho. Havlovi na ten jeho paskvil (Odcházení) sponzoři přece jen nasypali, ale Hanzlík není Havel.

ad-ga
23. 7. 2018 • 10:40

Kdysi se psalo, jak je Hanzlík bohatý, tak at si to zafinancuje ze svého. Stejně to bude propadák s takovým obsazením.

defakto
23. 7. 2018 • 09:11

... to bude další propadák ! Nechápu proč tam obsadili partičku jak z Pojištovny štěstí ( až na pár výjimek ) jakoby neznali aj jiné herce, už ta představa , že se do hlavní představitelky Aleny Antalové zamiluje nějaký pracháč mi příjde neuvěřitelná . Režisér Adamec je zase zárukou že to co z toho příběhu stvoří bude v konečném důsledku kýčovitá s.r.a.č.k.a . A na to chtějí další peníze ??? ...doufám , že se mezi dětskými herci objeví Daníček a Jasmínka Adamcovi nebo Kostkové syn po případě Antalové 4 haranti .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.