Gondík dál hubne: Proč je jako kost a kůže? Adéla to prozradila...
Začal jíst zdravě, běhat a zhubl tak, že mu pomalu chrastí kosti. Daliboru Gondíkovi (44) zřejmě změna životního stylu dělá dobře, protože se rozhodl pro ještě zdravější způsob výživy – syrovou stravu! Jeho sestra Adéla (41) má o něj ale strach...
Správná životospráva je základ. I tady ale platí, že nic se nemá přehánět. „Dalibor začal jíst raw stravu, nebo jak se říká těm syrovým potravinám,“ prozradil deníku Aha! zdroj z moderátorova okolí.
A potvrdil to i sám Gondík. „První věc je ta, že všechno jíte s plným obsahem vitaminů, a druhá, že nejíte maso, nejíte živočišné produkty, to znamená, že nezatěžujete organismus a člověk se cítí lehký jak anděl,“ vysvětlil Dalibor.Jeho sestra si o něj ale dělá starosti. „Tvrdí mi, že jí, ale já si myslím, že nejí nic,“ prohlásila Adéla Gondíková.
Doufejme jen, že se konec sourozeneckého moderátorského dua v pořadu TV Nova Rady ptáka Loskutáka po téměř 14 letech nepodepíše na zhoršení Daliborova zdraví...
Na teplotě záleží!
Živá strava je způsob výživy, kdy se potraviny konzumují v jejich přirozené podobě, nebo se upravují maximálně do 42 stupňů Celsia. Veškeré potraviny jsou neživočišného původu. V potravinách jsou tak zachovány potřebné enzymy a většina výživných látek.
Nastartovala ho epilepsie
Ke změně jídelníčku ho už před časem přivedla epilepsie, kterou trpí a kvůli níž byl nucený celkově změnit životní styl.