Zahrádkáři, plačte! Gondíkovi končí v Loskutákovi: Co k tomu televizi vedlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zahrádkáři, plačte! Gondíkovi končí v Loskutákovi: Co k tomu televizi vedlo?

Adéla Gondíková s bratrem Daliborem v Loskutákovi.
Adéla Gondíková s bratrem Daliborem v Loskutákovi. (Profimedia.cz,)

Copak se to děje na nejsdledovanější české televizi? Podle aktuálních informací se zbavují svých dlouholetých hvězd, sourozenců Gondíkových. Co konkrétně k tomuto kroku vedlo, to se brzy dozvíme.

Adéla (41) a Dalibor (44) Gondíkovi končí v oblíbeném kutilském pořadu. Sourozenci patří dlouhá léta k nejvýraznějším stálicím TGV Nova, proto všechny zajímá, proč dosud fungující spolupráce končí.

"Diváci se mohou těšit na proměnu oblíbeného pořadu Rady ptáka Loskutáka, který se dlouhodobě řadí mezi hlavní pilíře víkendového programu TV Nova. Konkrétní podobu pořadu včetně jména nového moderátora  představíme po Novém roce. S Adélou a Daliborem Gondíkovými se loučíme po vzájemné dohodě a děkujeme jim za téměř čtrnáctiletou spolupráci a spoustu nápadů a inspirací, které prostřednictvím obrazovek přinesli do českých domácností a zahrad," sdělila suše Anna Suchá z TV Nova.

Přečtěte si
svatadala
16. 12. 2014 • 19:38

No tak sláva, dívat se na věčně vytřeštěnou Aduš, nemotornou, blbě kvičící, sama dobrá rada, ale nevypadá to, že by ona sama něco uměla, tak leda tahat ženáče od rodiny. Gondík chudák vypadá, že doma nedostane najíst a mimo mu Aduš-ségra asi všechno se-že-re. Fakt je, že vidět Aduš na obrazovce, na nic nečekám a hned přepínám, protože ty její vyvalené oči....no hnus. Nikomu na obrazovce chybět nebude a Loskuták už vůbec ne.

zubni.pasta
11. 12. 2014 • 09:40

cotonice
11. 12. 2014 • 02:06

No, konečně se někomu rozsvítilo v makovici a oba "umělce" vyrazili. Vždyť se na ně nedalo koukat - ona neschopná oloupat cibuli, on neustále žvaní a skáče do řeči - cožpak takoví neumětelové mohou vysílat pořad pro kutily . Pohled na ně taky dost zoufalý !!!

vlamore
10. 12. 2014 • 23:27

zwil ...jasně,ale znáte někoho,kdo by se zřekl pravidelného a tučného příjmu,když nemusí??Vždyť se podívejte,co se v tý televizi děje!Čeho všeho jsou tam schopni........jen ten psychický teror s reklamama...to nejsou šmejdi,co nám všechno nutí,ať chcete ,nebo nechcete?? To Gondíci jsou jen lehoučký odvar.

babapsi
10. 12. 2014 • 19:13

z toho se nikdo nepo..sere!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.