Nemocný Rychtář se vykroutil ze soudu a je mu zjevně lépe: „Krávo vymaštěná, svině," už zase píše do zpráv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nemocný Rychtář se vykroutil ze soudu a je mu zjevně lépe: „Krávo vymaštěná, svině," už zase píše do zpráv

Josef Rychtář se necítí prý dobře. Po jeho zprávách se necítí dobře ani ti, kterým píše.
Josef Rychtář se necítí prý dobře. Po jeho zprávách se necítí dobře ani ti, kterým píše. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Petr Pitrof)

Josef Rychtář (56), který k soudu nechodí, protože mu není dobře, stíhá spoustu věcí. Domlouvat si novou práci pro Ladislava Štaidla, a také obvolávat novináře s novými informacemi o tom, jak zachraňuje psy a tahá lidi z nabouraných aut. Mezi všemi těmi skutky, které ho mají v očích veřejnosti proměnit v samaritána, ale stíhá psát znovu i velmi drsné esemesky.

Jak zaznělo u soudu, ke kterému Rychtář znovu nedorazil, nechal exmanželce po sérii výhrůžek na stole v jejím domě v Říčanech DVD film, který se jmenuje Smrt jí sluší. Rozklepaná Darina Nová to brala jako další výhrůžku a u soudu to také řekla. DVD bylo zabaveno jako důkaz a Rychtář, který si mezitím domlouval s právníkem Ladislava Štaidla práci domácího skřítka (čtěte ZDE), se to dozvěděl z médií.



Informace o tom, co jeho exmanželka řekla v soudní síni, probudily v Josefovi zase negativní emoce. Podle webu super.cz sáhl po telefonu a exmanželce, která se kvůli agresivnímu Rychtářovi bojí pomalu vycházet na veřejnost, napsal SMS tohoto znění: „Ty jsi opravdu kráva vymaštěná, ten film jsem ti půjčil, protože je hezkej, vůbec nic jsem tím nesledoval. Jsi prolhaná jako vždy, jdi do Bohnic… Ty se ty svině prolhaná bojíš vzít i telefon. Ten film dej do kuchyně, krávo vymaštěná,“ napsal jí. Jak se zdá, Josef je znovu ve formě.

Darina Nová


Autor:  ph

Přečtěte si
pozorovatel2013
25. 7. 2014 • 18:08

byt to někdo jiny, tak uz davno sedi nebo cokoliv jiného ale je to Rychta a na nej jsou asi zákony kratky! ja bych ho zaloval i za ty nadavky! zmetek sedivej! to ale musí byt chudak zenska, co takového zmetka vychovala.

pozorovatel2013
25. 7. 2014 • 18:06

Rychto, ty si dovoluješ jen na ty zensky vid? uz davno jsi mel prdet do hliny demente se zakladnim vzdelanim! jak takovy vychytraly vymasteny hovado, muze ještě dýchat? spagat na tebe a povesit te!

arimi
25. 7. 2014 • 14:54

zeby se ho bala uz i soudkyne?

hejhej
24. 7. 2014 • 22:22

notototeda: Iveta sama uváděla, že byl k ní sprostý. Rychtář je primitiv, svoje ego zviditelňuje vulgarními nadávkami, hysterii a bitím druhým. Několikrát se předvedl v Tv v přímém přenosu.Duševní mzrák

kaluze
24. 7. 2014 • 15:07

no a zase mu to projde on múze vsechno urázet a ponizovat vyhrozovat a nedostavovat se k soudu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.