Menzelova ruka šmátralka: Vilný režisér kontroloval zadeček Partyšové! Co provedl Havlové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Menzelova ruka šmátralka: Vilný režisér kontroloval zadeček Partyšové! Co provedl Havlové?

Režisér Menzel se na večírku pořádně rozjel.
Režisér Menzel se na večírku pořádně rozjel. (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma )

Už na první včerejší párty v hotelu se pořádně rozjela! Nebylo to nikde jinde, než ve vyhlášeném karlovarském hotelu Pupp, kde šampaňské teklo proudem. Právě tam se zadaný režisér Menzel pořádně rozparádil!

Rozdováděný režisér nenechal ani jednu róbu na pokoji a zkoušel to na všechny strany. Z jeho výrazu je patrné, že se opravdu bavil a manželku Olgu nechal tak trochu v pozadí. Namísto toho ohmatával pozadí Gábiny Partyšové. Ta se ani nehnula a hezky »držela« dokud nebyl režisér s prohlídkou spokojený. A to i v případě, že se jeho ruka sunula níž a níž... Oba pak ještě společně tokali. Po celou tu dobu trapnou situaci sledovala z baru manželka Olga, která se snažila tvářit nad věcí a nezasáhla... Třeba díky novému přátelství uvídíme Gabrielu brzo v Menzelově novém filmu?

Menzl se ostatně věnoval skoro všem přítomným dámám a nenechal na pokoji ani bývalou první dámu Dagmar Havlovou. Na fotky z podařeného večírku se můžete podívat v galerii.



Přečtěte si
sibuna
6. 7. 2014 • 09:31

Možná máš v něčem pravdu, ale nadarmo se neříká, že když fena nepodrží, pes si neskočí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.