Milionový třpyt na červeném koberci: Hvězda StarDance má šperky za 8 000 000 Kč! Zastíní Menzelovou i Doleželovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Milionový třpyt na červeném koberci: Hvězda StarDance má šperky za 8 000 000 Kč! Zastíní Menzelovou i Doleželovou

Nejvíc zářit bude Jitka Hosprová. Šperky v hodnotě luxusní vily nebudou mít zřejmě konkurenci.
Nejvíc zářit bude Jitka Hosprová. Šperky v hodnotě luxusní vily nebudou mít zřejmě konkurenci. (Foto Aha! – Martin Hurda, Pavel Machan, Marek Pátek, archiv Diamond club, archiv D.I.C.)

Pořádně se blýsknout! Heslo, kterým se řídí každá žena, která dnes míří na červený koberec mezinárodního filmového festivalu do Karlových Varů. Nejzářivější star bude violistka Jitka Hosprová (38). S diamanty za 8 milionů korun zastínila i Olgu Menzelovou (36) s Janou Doleželovou (33).

Když do Varů, tak jako hvězda. To si zřejmě řekla účastnice loňské taneční soutěže StarDance violistka Jitka Hosprová, která nebude mít na festivalu konkurenci. Ozdobila se šperky Roberto Coin v celkové hodnotě 8 milionů korun. „Bodyguarda mi bude dělat můj manžel. Takže doufám, že to zvládneme,“ prozradila violistka Aha!. „Jsem zvyklá cestovat po světě s velmi drahým hudebním nástrojem, tudíž se dokážu oprostit od toho, abych tyto šperky někde ztratila,“ dodala.


V záři jejích diamantových klenotů budou všechny ostatní ženy vypadat jako chudé příbuzné. A mezi nimi je i manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (76) Olga, která si šperky zapůjčila od značky Diamond club. „Na zahájení festivalu bude mít diamantové šperky, dva náhrdelníky každý s 11 diamanty k tomu diamantové náušnice a stejný diamantový náramek. Na druhý den, kdy bude Jiří Menzel uvádět svůj film Ostře sledované vlaky, bude mít Olga civilnější šperky, a to náušnice z bílého zlata s diamanty, ametysty a aquamaríny a prsten s rubínem a diamanty,“ prozradila majitelka butiku Erika Lori. „Olga je spokojená i s tím, že nemusí mít za zády nějaké bodyguardy, kteří by jí hlídali, kdyby měla na sobě šperky za několik milionů a nemohla by se hnout bez dozoru svalnatců. Takto si festival užiji se vším všudy,“ dodala Lori.

Kuchařová je poražena!
Na loňském festivalu zářila na slavnostním zahájení nejvíc modelka Taťána Kuchařová (26), která měla diamantový set od Alo diamonds v hodnotě jednoho milionu. Hosprová jí tedy letos hned osmkrát strčila do kapsy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.