Trapas Menzelové: Nenacpala se do ani jedněch objednaných šatů! Je snad zase těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas Menzelové: Nenacpala se do ani jedněch objednaných šatů! Je snad zase těhotná?!

Olga Menzelová se do šatů nevešla, musela si obléct černý overal.
Olga Menzelová se do šatů nevešla, musela si obléct černý overal.  (Foto Aha! - Jan Tůma)

Jako by nestačilo, že manžel Olgy Menzelové (36) Jiří (76) se plazil po všech přítomných dámách a zahajovacím večírku. Ona ho navíc musela z baru sledovat v jediných šatech, do kterých se vešla. A to i přes to, jaké měla na tento roční festival ve Varech velké plány…

Kde byl kámen úrazu? Menzelová měla objednané šaty od Oscara de la Renty, ale nakonec na červeném koberci skončila v černém overalu. Šok nastal u stylistky těsně před tím, než si vytoužené šaty měla vyzkoušet. „Řekla mi doslova. »Proboha, Olgo, co s vámi budu dělat? Vždyť vám nic není.« "Kdyby mi nebyly v pase nebo přes boky, mohla bych mít mindrák. Také bych mohla tvrdit, že jsem je nedopnula přes prsa. Ale za všechno mohou moje záda sportovkyně," svěřila se Menzelová serveru Super.cz.

„Takže jsem skončila u overalu od Elii Saab a nelituji. Jednak mám ráda pánský styl, na druhou stranu nikdo na sobě nic podobného nemá, a do třetice všeho dobrého je, že mi Jiří nešlape na šaty, jak to obvykle bývá,“ dodala manželka režiséra.

Olga Menzelová se do šatů nevešla, musela si obléct černý overal.



Přečtěte si
eisenbieger
6. 7. 2014 • 21:05

partyska mu ho pekne pred manzelkou pokourila ...menzel se taky dival kdyz ji vymrdal brabec ..v tyhle spolecnosti pich kamen cihlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.