Lukáš Hejlík alias doktor Kalina z Ordinace: Bydlí v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lukáš Hejlík alias doktor Kalina z Ordinace: Bydlí v autě!

Lukáš Hejlík žádnou luxusní dovolenou nepotřebuje.
Lukáš Hejlík žádnou luxusní dovolenou nepotřebuje. (Foto pro Aha! – Facebook.com, TV Nova, koláž Ahaonline.cz )

Kašle na moře a pětihvězdičkové hotely! Lukáš Hejlík (34) alias doktor Jáchym Kalina z Ordinace už podruhé vyrazil na poznávací dovolenou po Česku starým obytným automobilem jako z retro seriálu Vyprávěj!

„Je to už takový můj rituál, na léto přihlásím a vytáhnu starou dodávku. Letos jsem do ní velmi nainvestoval, nechal jsem ji po sedmnácti letech, co ji mám, vyvařit a nalakovat. Dřív jsem to jen stříkal sprejem,“ pochlubil se herec a známý vyznavač alternativního způsobu života, který donedávna žil na farmě mezi ovcemi. Na poznávacích cestách po krásách naší země se svou přítelkyní, modelkou Veronikou Fašinovou (32), v dodávce spí. Aspoň tak ušetří za ubytování!


Na čem však ani jeden nešetří, to je jídlo. Zamilovaný pár denně zahlcuje sociální síť fotkami a recepty všeho dobrého, co kde ochutnali. Častým cílem jejich toulek jsou návštěvy nejrůznějších hospůdek. „Hlady jsem už šilhala, přestože mě bolel zub. Nabídka v jídelním lístku byla skvělá. Dali jsme si kulajdu, salát s kozím sýrem, lilek plněný cuketou a balkánským sýrem, hovězí líčka a nakonec čokoládové suflé,“ pomlaskávala si Veronika. Retro bourák za 100 000 Kč
Automobil Volkswagen T2 zažil svůj boom v 60. letech. Dnes se historický »obytňák« začíná těšit stále větší oblibě. Pokud se chcete vrátit do éry hippies, stačí vám naspořit do prasátka 100 000 Kč. Pro zakoupení nového automobilu si ale musíte připravit o 800 000 Kč více.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.