Herečka Jana Štěpánková: Sil je málo, ale já bojuji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Jana Štěpánková: Sil je málo, ale já bojuji!

Jana Štěpánková
Jana Štěpánková (Foto Aha! – Daniel Černovský a ČT)

Na začátku roku to s ní vypadalo špatně. Při cestě z divadla Jana Štěpánková (79) ošklivě upadla a způsobila si těžký otřes mozku. Dokonce ztratila paměť! Nakonec se ale dala dohromady a opět naplno hraje a natáčí. A vzhledem k tomu, že v září oslaví životní jubileum, magazín Aha! TV zjišťoval, jaké budou oslavy…

Štěpánková, kterou můžete vidět v repríze  seriálu Ranč U Zelené sedmy, se rozhodla, že párty ke svým 80. narozeninám uspořádá v domovském Divadle na Vinohradech. „Jubileum, pokud se ho vůbec dožiju, tam oslavím přímo v den, kdy jsem se narodila. Tedy 6. září. Nejprve od 14 hodin odpoledne odehraji benefiční představení To byla moje písnička! a pak si s diváky i s kolegy připiju,“ prozradila Štěpánková s tím, že ač se snaží být stále aktivní, ubývají jí síly.

„Najednou je pořád něco moc daleko nebo moc vysoko. Musím se smířit s tím, že některé věci už fyzicky nezvládám a  některé věci mě už prostě nezajímají,“ posteskla si Jana, která ale nepodléhá chmurám. „Pamatuju si ale, že když mi bylo pětadvacet, říkala jsem si, tak už mám za sebou čtvrt století, co bude dál? A proplakala jsem celý den. Tak blbá jsem byla. Takovou krizí si asi někdy projde každý. Já ji měla v pětadvaceti a od té doby je mi to jedno,“ dodala Štěpánková, která v minulých dnech dostala od České televize roli v chystaném seriálu Doktor Martin.



Přečtěte si
denia
19. 10. 2014 • 13:28

Na fotografii č.5 je ovšem Dana Syslová !! Popisek tedy lže!!

jilojko
24. 6. 2014 • 02:31

Az na tu jednu fotku,kde neni Jana Stepankova ale pani herecka Synkova

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.