Andresíková poslala zraněné Švandové mrazivý vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andresíková poslala zraněné Švandové mrazivý vzkaz!

Jana Andresíková se snaží tvářit, jako když jí samota nevadí.
Jana Andresíková se snaží tvářit, jako když jí samota nevadí. (Foto herminapress.cz, archiv Facebook, )

Autonehoda Jany Švandové (66) vyděsila Janu Andresíkovou (73) alias čarodějnici z Arabely. „Po takové bouračce jsem ochrnula... Ať Jana zůstane v péči lékařů a poučí se z mých chyb!“ vzkazuje herečka své kolegyni.

Andresíková sahá v nouzi po krunýři na krk už rovných 40 let. „Ve třiatřiceti jsem měla nehodu. Odnesla to krční páteř, myslela jsem, že to nic není. Jenže ono se to střádá, a pak jsem najednou nemohla chodit, hýbat se,“ líčí strastiplné zážitky herečka.


Po nehodě sice netekla dramaticky krev proudem, ale o to to bylo horší. Zničila si páteř. Dodnes má vážné problémy. „Bolí mě hlava a mám stavy, kdy už myslím, že mě brzy klepne pepka,“ svěřila se Andresíková. „Kvůli práci jsem se v minulosti šněrovala, přemáhala a co dneska z toho? Jsem lazar,“ hodnotí situaci. Jana Švandová by podle ní měla co nejdéle zůstat v péči lékařů v pražské vojenské nemocnici. „Pokud je moudrá, tak se nebude snažit nic uspěchat. Jde o zdraví. A to máme jen jedno,“ varuje herečka.



Přečtěte si
sugarbitter
27. 5. 2014 • 15:07

Pustí vás a rádi, mají pak méně práce. Já jsem byla na nějaké operaci pod narkozou a jen dojela kapačka o berlích šup pryč. Za dvě hodiny po oepraci jsem byla domaI jako laik vím, že mně pustit neměli. Injhekci proti srážení krve mně dali, ale já jsem si ji sama neaplikovala. Prošlo to, žiju.

prroud
27. 5. 2014 • 13:02

,jenze................vykladej to blbum.............

majojo
27. 5. 2014 • 12:26

Mrazivý vzkaz? Jděte fakt to pihele, bulváři - a doporučuji vám studium na té vaší akademii. Tohle je přinejhorším dobře míněná rada.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.