Jana Švandová o podivných okolnostech nehody: Jakou roli v tom sehrála její mrtvá maminka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Švandová o podivných okolnostech nehody: Jakou roli v tom sehrála její mrtvá maminka?

Herečka má po nehodě poraněná žebra a páteř.
Herečka má po nehodě poraněná žebra a páteř. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Mária Rušinová)

Herečka Jana Švandová měla v květnu těžkou autonehodu. Na mokré vozovce tenkrát dostal řidič smyk a narazil do auta v protisměru, kde herečka seděla. Až zpětně jí došlo, že datum nehody bylo přímo osudové….

24. 5. není jen den, kdy měla Švandová nehodu, ale i smutné výročí smrti její maminky. Na souvislosti ji upozornila její sestra. Po bouračce strávila herečka nějakou dobu v nemocnici s poraněnou páteří a naraženými žebry. Dodnes musí chodit na rehabilitace.  

„Musím to zaťukat, mám se dobře, jsem díky bohu zdravá, ale po podobné nehodě si člověk v životě ledacos uvědomí. Byla to moje druhá havárie, jednou jsem bourala před šestnácti lety, kdy jsem musela i na operaci kyčle. Auto jsem tehdy neřídila, to se se mnou vyboural řidič. Teď jsem řídila já, v protisměru do mě vrazil řidič, vzpomíná Jana Švandová na stránkách iDnes.cz na dramatické životní momenty. Druhá nehoda ale byla ovlivněna ještě vzpomínkou na zesnulou maminku.

„Jedna zásadní věc - jak nejsem pověrčivá, tak se stalo něco neuvěřitelného. Nehoda se mi stala v den smrti mé maminky. Jela jsem zrovna kolem hřbitova, kde ležela. Tak si říkám: 'Třeba mě podržela a řekla si, že mě tam ještě nechce'. Je to hodně zvláštní. Věřím v osud, ale v tyhle magické věci už tolik ne. Třeba na tom něco je, člověk nikdy neví. Ta havárka byla velká, auto odepsané, vem to čert, ale najednou tahle shoda náhod,“ dodává. Po této zkušenosti a s ohledem na svůj věk si prý chce začít užívat života naplno a víc cestovat. Dokonce se vydá i do poměrně nebezpečného Pákistánu, aby navštívila syna a vnučku. Momentálně vyřizuje víza a v říjnu se chystá do Islámábádu – hlavního města země, kde jsou stále dvě unesené Češky.  

 



Přečtěte si
eisenbieger
26. 7. 2014 • 05:31

stara breca a ne herecka , uz 100x se psalo o naky bouracce kde odrela trochu laku ..co s takovou vbreco po prechodu , na startu jsou mlady a hezky , tejhle uz smrdi z pusy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.