Artur milionářem i bez táty: Vyčíslili hodnotu dědictví a je to síla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Artur milionářem i bez táty: Vyčíslili hodnotu dědictví a je to síla!

Jak se rozdělí dědictví po Bartošové?
Jak se rozdělí dědictví po Bartošové? (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Pavel Machan, Martin Sekanina a Marek Pátek, TV Pětka, ara)

Koupila ho za 5,5 milionu. Ale dnes má dům tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48) hodnotu osmi milionů. Syn Artur (17) se tak kvůli sebevraždě matky stane milionářem. A jako bonus ho čekají statisícové tantiémy a tři a půl milionu ze životní pojistky, kterou zpěvačka na něj napsala.

Za 13 let se vysněné místo v Uhříněvsi v klidné zástavbě rodinných domů proměnilo v dům hrůzy. Zdi jsou němými svědky zpěvaččina zoufalství, alkoholických excesů, sebevražd a hádek s exmilenci. Není proto divu, že Artur nemá o dům, na kterém je navíc nedoplatek na hypotéce 1,4 milionu korun, zájem. Navzdory tomu, že mu ho Iveta odkázala v dopise na rozloučenou, i slibům vdovce Josefa Rychtáře (56), že se odstěhuje a nebude si na něj dělat žádné nároky.


„I kdyby celý dům patřil Arturovi, nebude ho chtít. Jeho táta Láďa Štaidl velmi rád na nemovitosti dluhy zaplatí, v tom problém nemá, a dům se prodá,“ svěřil Aha! Štaidlův rodinný přítel, fotograf Miloš Schmiedberger.
Barák sice není ještě na prodej, ale je to jen otázka času. Stačí, aby bylo ukončené dědické řízení.
„Reálná prodejní cena domu je zhruba osm milionů korun. Stávající hypotéka na prodej domu nemá vliv, banka většinou souhlasí s předčasným splacením z prodejní ceny a následně vymaže své zástavní právo. Pokud by ale na dům byla exekuce, prodával by se daleko hůř a za nižší cenu, protože kupující obvykle k takovému obchodu nemají příliš důvěru,“ ocenil zpěvaččin dům v Uhříněvsi makléř kanceláře Poctivá realitka Pavel Miškovský.

Další miliony pro syna
Vila ale není jedinou věcí, ze které přijdou Arturovi na účet nemalé peníze. Díky stovkám Ivetiných písní, které se stále hrají, ho každý rok čeká odhadem minimálně 200 tisíc z tantiém. Zpěvačka měla navíc životní pojistku na 3,5 milionu, kterou uzavřela ve prospěch syna ještě v době, kdy žila s jeho otcem.

Peníze pro Artura
● Dům: 8 000 000 Kč
● Pojistka: 3 500 000 Kč
● Tantiémy: 2 000 000 Kč
● Movité věci: 1 000 000 Kč
● Peníze, šperky: 500 000 Kč
● Celkem: 15 000 000 Kč

* Fundovaný odhad Aha!



Přečtěte si
montevideo
18. 5. 2014 • 11:57

Jestli je tady někdo roztlemený fracek a nevychovaný dement, tak je to aha-aha. Víš howno a soudíš, ty primitive.

anna1234
18. 5. 2014 • 11:47

..Artur se s mámou rozloučil určitě jiným způsobem, pro mně třeba taky veřejný pohřeb není jediný způsob rozloučení. Chtěla bych vidět tebe, jak by ses poměřila s Rychtářem, protože co čtu tvůj příspěvek, zrovna kliďas taky nebudeš Závěť s dodatkem, že se dítě musí zúčastnit pohřbu to si tam dej ty, normální člověk něco takového do závěti nedává. Nikomu nenadávej do parchantů a roztlemených fracků, vůbec nevíš, kdy fotka s Arturem byla pořízená, kdo ví jak je stará. Můžeš se stydět, takhle nadávat někomu, koho ani osobně neznáš! jenom na základě drbů bulváru, který si 90% informací vymýšlí, hlavně aby byla senzace za každou cenou.

aha-aha
18. 5. 2014 • 11:18

Bylo by spravedlivé, kdyby existovala Ivetou sepsána závěť, že Artur po ní zdědí všechno pouze v případě, že se zůčastní jejího pohřbu.Jinak bych tomu roztlemenýmu frackovi nedala ani korunu.To raději ať by byly peníze použity na charitu či pro onkologicky nemocné děti.Nejít na pohřeb své matky a jít spokojeně do školy a smát se na plnou hubu, to dokáže opravdu jen dement ! Ani korunu tomu nevychovanýmu parchantovi !

arimi
18. 5. 2014 • 09:39

mam pro neho vzkaz od ibrahimovice http://www.ceknito.sk/video/475536

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.