Blanarovičovou nadchly kozačky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Blanarovičovou nadchly kozačky

Yvetta Blanarovičová si pochvalovala bílé kozačky společně s Vlastou Korcem.
Yvetta Blanarovičová si pochvalovala bílé kozačky společně s Vlastou Korcem. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – „Nejvíc se mi tady líbí kozačky, nedávno jsem si koupila jedny vyšívané také s kabelkou,“ svěřila se deníku Aha! Yvetta Blanarovičová (43). Ta zavítala společně s další milovnicí kvalitních bot Mahulenou Bočanovou do nového pražského butiku Baldinini.

„Nejvíc se mi tady líbí kozačky, nedávno jsem si koupila jedny vyšívané také s kabelkou,“ svěřila se deníku Aha! Yvetta Blanarovičová (43). Ta zavítala společně s další milovnicí kvalitních bot Mahulenou Bočanovou do nového pražského butiku Baldinini.

Blanarovičová si ale žádné boty neodnesla. „Na nákup potřebuju více klidu a času,“ přiznala nám Yvetta s tím, že kolik vlastní bot, je tajemství. „To se neříká,“ dodala s úsměvem herečka, o které je známo, že si velmi potrpí na luxusní módu. Bílé kozačky na Blanarovičové obdivoval také moderátor Vlasta Korec, který přišel se svojí snoubenkou, módní redaktorkou Magdou.

Rodinnému nákupu obuvi se nevyhnula asi herečka a v poslední době i moderátorka Mahulena Bočanová s dcerou Marinou. Její manžel Viktor Mráz u toho nemusel být, a tak raději na svou ženu počkal venku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.