Modelka Petra Němcová o milenci: Kráska se moc nevyspí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Modelka Petra Němcová o milenci: Kráska se moc nevyspí!

Přítel Petry Němcové
Přítel Petry Němcové (Foto pro Aha! – herminapress.cz, Souček )

Krásná a stále usměvavá Petra Němcová (35) se objevuje v Čechách pravidelně, ale moc dlouho se neohřeje a možná i proto zapomíná svůj rodný jazyk. Své povinnosti má na celém světě, a nejvíce na Haiti, kde žije i její přítel Laurent Lamoth (41).

Ještě nedávno se spekulovala o možném rozchodu Němcové a jejího přítele, který byl údajně jako premiér země za vztah kritizován. Petra prý není dostatečně reprezentativní pro politickou figuru a podle jeho poradců měl ministerský předseda vztah ukončit. Podle všeho se ale škarohlídům vysmáli a jsou stále spolu.

Petra Němcová o vztahu mluvit nechce, ale magazínu Glanc svěřila aspoň něco málo. „V mém srdci má už nějakou dobu jistý muž své místo a jeho to hezké. Je to další partnerství, které mi přináší velkou radost,“ začíná.

„Je velmi tolerantní a sebejistý, což je to nejdůležitější. Musí vědět, kdo je a věřit v sebe,“ uzavírá.

Kromě svého přítele se věnuje také charitě a modelingu a nikdy se nezastaví. Cestuje napříč všemi kontinenty, což si vybírá svou daň. Spí prý pouze čtyři nebo pět hodin denně! „Nestačí mi to, ale víc času není. Má práce je hodně náročná mentálně i fyzicky, a jak jsem dřív měla modelingu až moc a skoro mě nebavil, je pro mě dnes přehlídka či focení příjemným odpočinkem,“ vysvětluje.



Autor:  mpa

Přečtěte si
ivoadler
4. 4. 2014 • 10:42

Petra krásná byla, ale zub času hlodá. Chápu, že modeling je pro ni dneska příjemným povyražením. Je to taková mezinárodní poběhlice.Dnes tu, zítra tam, pokaždé v jiné posteli. Záviděníhodný život! Nesmírně si jí vážím, že se tak obětuje.

lillyli
4. 4. 2014 • 08:08

No, to je sice pravda..zrovna včera měli hrubku v nadpisu článku...ale alespoň umí česky mluvit, když ne psát. Obávám se, že Péťa se ani neumí podepsat.

lillyli
4. 4. 2014 • 08:07

Je velmi krásná...tedy spíše už byla, ale je to takový plyšový medvídek, který si navíc velmi dobře žije díky charitě, která ji živí. A pro ty ostatní platí totéž..byly krásné, jsou hloupé. Chytrá ženská se nepotřebuje denně zviditelňovat v bulváru, neb něco umí.

anka
4. 4. 2014 • 01:18

neumi cesky? to Blesk taky ne a prece se tim zivi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.