Smutná statistika: Vražda Moniky (†36) a Klárky (†8) v číslech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutná statistika: Vražda Moniky (†36) a Klárky (†8) v číslech

Petr Kramný stále tvrdí, že své rodině nic neudělal.
Petr Kramný stále tvrdí, že své rodině nic neudělal. (Foto Aha! – Martin Hurda, Ladislav Křivan)

Zabil Petr Kramný (35) na dovolené v Egyptě Moniku (†36) a Klárku (†8), nebo ne? Sedmiměsíční »divadlo«, které se okolo případu odehrává, jen tak neskončí. Výslechy mohou trvat i měsíce...

„Jsme teprve na začátku. Ve vazbě zřejmě klient pobude ještě dlouho,“ přiznal advokát otce rodiny Jaromír Richter. O své nevině je Petr Kramný skálopevně přesvědčen, rychlé přiznání tak nehrozí. Jak by se dal příběh již nyní vyčíslit?


Vražda Moniky (†36) a Klárky (†8) v číslech

2 policejní spisy
P
řípad se vyšetřoval zároveň v Česku i v Egyptě. „Egyptský spis se musí přeložit. Český jsem nepřečetl zatím celý, je obsáhlý,“ řekl obhájce Jaromír Richter.

235 dní od smrti Moniky a Klárky
P
rvní informace od egyptských lékařů hovořily o otravě. „Věřím, že zjistím, kdo je vrah,“ opakoval k tomu Petr Kramný a mluvil o tom, že byla celá jeho rodina otrávena.

30 dní ve vazbě
Petr K. skončil 20. února ve vazbě, před pěti dny soud zamítl jeho stížnost na ni. „Čekali jsme to,“ řekl advokát Richter.

40 hodin výpovědí

Včetně nahrávek, které aktivně policii poslal z Egypta, už skoro dva dny čistého času vypráví svůj příběh o otravě.


2 návštěvy rodičů ve vazbě
Petr Kramný má právo na návštěvu jednou za 14 dní, vždy si zatím vyžádal jen své rodiče. S rodinou Moniky od svého obvinění nemluvil.

60 000 Kč za hrob
„Chci moderní náhrobek,“ říkal Petr Kramný už v Egyptě. Růžový indický mramor, tvar anděla se srdcem a obličeje rodiny jeho představu splňovaly.

5270 hodin od pohřbu zavražděné rodiny
Zavřený hřbitov a manévry ochranky provázely smuteční obřad v Karviné. „Nepustili mě tam,“ stěžovala si na předem připravený seznam hostů i neteř Moniky.


6 členná policejní delegace
Do Egypta 1. března vyrazila policejní delegace. „Ženy nezemřely na otravu,“ přivezl šokující informaci kriminalista Milan Pospíšek. Státní zástupce pak potvrdil zabití elektřinou.

32 dní od obvinění
Petr Kramný s policií celou dobu spolupracoval. Netušil, že krátký výslech 17. března bude jeho poslední. Pak ho obvinili z vraždy.

7 policejních výslechů

Třikrát na svobodě a čtyřikrát ve vazbě byl Petr Kramný pod palbou otázek vyšetřovatelů. „Chtějí z něho vymlátit přiznání,“ plakala maminka Irena nad údajným násilím při výsleších.



Autor:  et

Přečtěte si
tarka
22. 3. 2014 • 15:51

a co všechny ty nahrávky rozhovorů Kramného na kameru? Kramný se především dehonestoval sám a jeho matka v tom pokračuje...

tarka
22. 3. 2014 • 15:48

„Egyptský spis se musí přeložit. Český jsem nepřečetl zatím celý, je obsáhlý,“ řekl obhájce Jaromír Richter." A pročpak ten blb právník tedy vykládá do médií, že nejsou žádné důkazy, že Kramný vraždil, když zatím nepřečetl celý český spis, o egyptském ani nemluvě

3dots
22. 3. 2014 • 12:37

Primárně je "krmil" tzv. Faraonem; kyanidy, louhy, křečovitě trčící ruce ap. jsou dílem Egypťana a bulváru.

3dots
22. 3. 2014 • 12:27

Zdá se, že máte selektivní paměť a citujete jen co se momentálně hodí. Ředitel nemocnice se vytasil s teorií o exotickém prudkém jedu a to podpořil sdělením o totálně rozpadlém rosolovitém žaludku obou (údajně zjištěné při pitvě). Bulvár krmí čtenáře spoustou nesmyslů a vlastních pohádek, naposled žvást o spálenině velikosti golfového míčku na patě.. Ten chlap PK normální není, viz to šmiiování na fb, ale to nelze použít ani jako důkaz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.