Pavučina lží Petra Kramného: Tohle všechno už mu vyvrátili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavučina lží Petra Kramného: Tohle všechno už mu vyvrátili!

Petr Kramný se do svých tvrzení motá jako moucha do pavoučí sítě.
Petr Kramný se do svých tvrzení motá jako moucha do pavoučí sítě. (Koláž Ahaonline.cz)

Nejspíš ani sám Petr Kramný nepočítal s tím, jaký humbuk se kolem úmrtí jeho manželky (†36) a dcery Klárky (†8) v Česku rozpoutá. Novináři, televizní reportéři… Ti všichni zaznamenávali každé slovo dělníka z Karviné od samého začátku. Teď se však Petrovy povídačky začínají postupně obracet proti němu samotnému…

Petr Kramný od samotného začátku tvrdil médiím, že jeho žena s dcerou byly otrávené. A že působení jedu byl vystaven i on sám. Nejprve České televizi, později Nově a Primě vyprávěl, co se dělo na hotelovém pokoji a jak se snažil oživovat svou dceru. Postupně se však jeho příběh hroutí jako domeček z karet. Jen se podívejte.

O šťastné rodině

Petr Kramný: Měli jsme šťastné manželství. Žil jsme jen pro moje holky.
Skutečnost: Pár měl velké problémy. Sám Kramný v nahrávce pořízené po smrti jeho blízkých prozradil, že se hádali i kvůli obyčejnému Facebooku. Vyhrožoval Monice, že si buď zruší profil, nebo si bude muset začít všechno platit sama. Kamarádka jeho ženy pak tvrdila, že se jí Monika před odletem na dovolenou svěřila, že po Egyptě chce podat žádost o rozvod.

O důvěře

Petr Kramný: Sice nevím, co na Facebooku dělá, ale já jí věřím
Skutečnost: Petr Kramný sám na sebe prozradil, že Monice kontroloval její profil na sociální síti a také si prověřoval, koho si přidala do přátel. Napočítal 57 cizích mužů. Kontroloval také její komunikaci s jejich společným známým. Tohle na důvěru opravdu nevypadá.

O Moničiných odvážných fotkách

Petr Kramný: Já jsem věděl, že nějaké fotky existují, většinu jsem ale objevil až v médiích.
Skutečnost: Moničiny fotografie byly na internetu vystaveny před více než dvěma lety. Petrova manželka se navíc vůbec neschovávala za žádné smyšlené jméno, ale uváděla jméno Mony Kramná. Těžko tedy věřit, že o nich nevěděl, vždy se najde nějaký dobrák, který chlapa upozorní na to, že to jeho manželce na webu sekne. Podle rodinného přítele, který mluvil s Bleskem, viděl nějaké snímky Kramný půl roku před dovolenou a doslova běsnil.

O tom, jak byl také otrávený

Petr Kramný: Byl jsem dva dny na kapačkách
Skutečnost: Hotelový doktor prohlásil, že Kramný byl v nemocnici jen jeden den. Kapačku dostal, ale jen preventivně. Nic mu prý nebylo, byl jen v šoku.

O hnědočerné tekutině v žaludku

Petr Kramný: V nemocnici mi ze žaludku vypumpovali hnědočernou tekutinu.
Skutečnost: Žaludek mu skutečně vypumpovali, ale jen preventivně a žádná taková tekutině v něm nebyla.

O zvracení a průjmech

Petr Kramný: Manželka a dcera zvracely, pak začaly mít průjem.
Skutečnost: Podle výsledků pitvy zveřejněných na Primě, měla Monika plná střeva. To vylučuje, že by měla průjem.

O tom, jak zjistil, že je Monika mrtvá

Petr Kramný: Otočil jsem ji a ona měla otevřené oči.
Skutečnost: Lékař, který těla v hotelu ohledával, prohlásil, že Monika spala v masce přes oči. Kramný by jí tedy musel nejprve masku sundat.

O shánění pomoci

Petr Kramný: Nejdřív tvrdil, že došel pro pomoc k hotelovému personálu. Pak měl volat matce.
Skutečnost: Jeho matka prohlásila, že nejprve volal jí. Ona mu pak radila, ať doběhne pro pomoc.



Přečtěte si
ho.no
18. 4. 2014 • 08:00

prozraď nám to Prdíku

malavelka
19. 3. 2014 • 15:13

myslíš?

malavelka
19. 3. 2014 • 15:11

Máš pravdu v jednom, že většina lidí netuší j "co všechno je možné". Sama jsem dlouho nevěřila, ale vždy byla pravda to horší. A co je v tomto případě horší? Tedˇnemyslím na to, zda je Kramný vrahem nebo není, ale na způsob šetření v Egyptě, na absenci nějaké dohody mezi Českem a zeměmi kam jezdí naši lidé ve velkém počtu. A dokud se to nezmění, tak by tam ani jezdit neměli, protože mohou turistu zavřít za něco, co neudělal a naši nic nezmohou. Nevím,zda je PK vinný, ale chtěl se vráti do Česka co nejdříve, nikam neutíkal.....

malavelka
19. 3. 2014 • 15:05

Na trest smrti musí být justice na úrovni. To u nás ale opravdu není, a domnívám se, že je to úplně totéž jako za Milady Horákové.

malavelka
19. 3. 2014 • 15:03

Poprava internetem? Pokus rozhodně. Důkazy pravděpodobně nejsou a hotel nerměl zájem je mít, protože by byl nejpíše sám proti sobě, Kdopak obsazuje pokoj již druhý den po "vraždě"? Napřed si hráli na mrtvého brouka, nespolupracovali a nyní tam našinec pozvou. Já nevěřím, že jsou důkazy prot PK, což neznamená že to neudělal. Ale měl by být podle zákona na svobodě.Tady se napřed rozhodne a pak se hledají pro "rozhodnutí " důkazy. Mělo by to být ale právě opačně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.