Ženy přestaly používat toaletní papír! Neuvěříte, co dělají na záchodě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženy přestaly používat toaletní papír! Neuvěříte, co dělají na záchodě...

Fotografie
Fotografie (internal)

Na nevýhody klasického toaleťáku upozorňuje ostře sledovaná skupina blogerek v internetovém fóru HufPost. Angela Davisová, Mikala Earleyová a Kathleen Quiringová si život bez "hajzlpapíru" nemohou vynachválit a vypočítávají plus tak osudového životního rozhodnutí.

Největší přínos civilizaci spatřují v šetrnosti k životnímu prostředí a ve finančních úsporách, které v přepočtu udělají krásné tři tisícovky ročně! Problém s toaletním papírem spočívá prý také v nadměrném kácení stromů a bělidle oxidu chloričitém, který kazí vodu v kanále.


"Toaletní papír je zbytečně vnímán jako nutnost," tvrdí Mikala z amerického Idaha s tím, že ona i choť tak přestali ničit přírodu již před rokem a dodává, že používají především látky, které později perou v pračce. Další diskutující Angela s rodinou učinila experiment na dva týdny, kdy používali flanelové hadříky. Použité skladovaly v bedýnce u záchodu a prali je jednou za dva nebo tři dny. Napsala, že zápachu si proto nikdo nevšiml!
Obdobnou taktikou se pochlubila Kathleen se svou krabičkou plnou útržků ze staré deky. Inspirovala se u dětských plínek. "Uvědomila jsem si, že to není velký problém, používá to dítě, tak proč bychom to nedělali také my," říká Kanaďanka a dodává, že pokálené hadříky pere jednou týdně. Tak co, jdete do toho?1918603:gallery:true:true

Autor:  moc

Přečtěte si
elzbet1
21. 9. 2016 • 09:55

Naprostý souhlas,podle mně je to výmysl nějaké krasotinky,která se chtělaa zviditelnit a pár "chytráků" se na to chytilo.

radsab
9. 8. 2015 • 09:04

hajne, ty jsi ubohej. Nemám slov. Kéž tě chytne sr*čka v MHD...

hajne
29. 6. 2015 • 19:28

A moje rada zní: Dají se použít kupní paragony,návod k použití paragon přeložíme na polovic poté po délce,vzniknuvší obdelníček rozbalíme a uprostřd uděláme otvor pro ukazováček který otvorem prostrčíme.Ukazováčkem si vytřem konečník a ruka zůstane čistá,ukazováček olízem popřípadě ocucáme a vše je čisté jako nové. Hlavní je že to nestojí nic doklad od pokladny je zdarma.Kdo šetří má za tři a votom to je.

zaj-po
25. 12. 2014 • 17:55

Doporučuji utírat zadek prstem nebo několika prsty---dle potřeby.prát také jednou za týden,ale jen ve studené vodě a v ne v pračce,aby se ušetřilo mýdlo a energie.Toto navrhuji také ke schválení ---EU. S přáním *er,*er mezku a nepo*er desku---doporučuji-,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.